Vakantie naar Lapland

Vakantie naar Lapland

Lees hier verder over de vakanties naar Lapland >>

Vakantie naar Lapland? Boek één van de meest bijzondere reizen.
Vakantie naar LaplandLapland is een bijna sprookjesachtig gebied in het uiterste noorden van Europa. Met zijn prachtige natuur en uitgestrekte bossen is Lapland een ideale vakantiebestemming voor de ware natuurliefhebber. Tevens is Lapland het land van de bruine beer en komen hier rendieren in het wild voor. Lapland is een zeer dunbevolkt gebied maar toch zeer goed bereikbaar in vergelijking met andere gebieden in de noordpoolcirkel. Aangezien Lapland op nog geen 3 uur vliegen van Amsterdam ligt is Lapland de ideale uitvalsbasis om vanuit Nederland een bezoek te brengen aan het uiterste noorden en kennis te maken met het noordpoolgebied. Hieronder komt u meer te weten over een vakantie naar Lapland en kunt u de reizen bekijken door op de groene knoppen te klikken.

Vakantie naar Lapland                                                  Vakantie naar Lapland         

           Vakantie naar Lapland                                     Vakantie naar Lapland

Vakantie naar Lapland, tips:

  • Beleef het noorderlicht in Lapland

Een bijna magisch en groen verlichte hemel die met zijn geweldige gloed het besneeuwde landschap verlicht. Een natuurfenomeen dat al vele malen gefotografeerd en beschreven is maar die je met eigen ogen gezien moet hebben om te weten hoe geweldig mooi het in werkelijkheid is. Vooral vanaf de late herfst tot het vroege voorjaar loop je de kans om dit uitzonderlijke natuurfenomeen te aanschouwen (vakantie naar Lapland tip). Er worden speciale excursies in Lapland georganiseerd met als hoofddoel een geschikte locatie te vinden waar je het Noorderlicht optimaal kunt beleven.

  • Vakantie naar LaplandHusky safari door Lapland

Een Husky safari door het besneeuwde landschap is een ideale manier om Lapland beter te leren kennen. En ook om de wilde dieren zoals de rendieren en beren van Lapland in het wild te zien. Er worden verschillende Husky tochten in Lapland aangeboden. Zo zijn er tochten van een paar uur, maar ook tochten van enkele dagen. Waarbij je echt merkt hoe uitgestrekt en ongerept de natuur van Lapland is.Lapland is de ideale bestemming voor reizigers met een avontuurlijke instelling maar ook voor degene die opzoek zijn naar een bestemming met een romantisch tintje is dit sprookjesachtige gebied een goede vakantiebestemming.

Goedkope vakantie naar Lapland boeken:

Een mooie reis naar Lapland boeken? Klik dan hieronder op de link om naar de specialist te gaan. Zo kunt u eens rondkijken wat er allemaal mogelijk is, welke excursies en reizen er te maken zijn.

Bekijk hier de goedkope vakanties in Lapland >>

Heb je een goede tip voor deze pagina of een vraag, vul dan hieronder het formulier in. Voor meer leuke informatie over het maken van een prachtige rondreis door Lapland: RondreisLapland.com en VakantieLapland.com.

Meer informatie over vakanties in Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.