Vakantie Lapland Zweden

Vakantie Lapland Zweden

Bekijk hier de Zweedse Lapland vakanties >>

Vakantie Lapland Zweden, een bijzondere reis.
Vakantie Lapland ZwedenEen vakantie in Lapland in Zweden is natuurlijk heel anders dan in Finland. Een gelijkenis is natuurlijk dat het land in de winter temperaturen behaalt met -40 graden. Hierdoor ontstaat er een prachtig winterwonderlandschap. Zweeds Lapland is ook te bezoeken tijdens de zomermaanden. Het weer is dan het tegenovergestelde en de temperaturen lopen al snel op tot 30 graden. Vooral bergbeklimmers vinden het heerlijk om een vakantie in Zweden te boeken. Zowel tijdens de zomer als wintermaanden kunnen ze in Lapland de hoogste bergen beklimmen. Wandelaars vinden het ook heerlijk om tijdens de zomermaanden een wandeling te maken door het prachtige berggebied in Zweeds Lapland.

Bekijk hieronder het actuele reisaanbod voor een vakantie naar Lapland (het Zweedse gedeelte).

Vakantie Lapland Zweden boeken:

Vakantie Lapland Zweden                                                  Vakantie Lapland Zweden         

           Vakantie Lapland Zweden                                     Vakantie Lapland Zweden

Vakantie Lapland Zweden:

  • Vakantie Lapland ZwedenOntdek een wereld vol sneeuw en ijs.

Zweeds Lapland heeft ieder jaar weer opnieuw een uniek hotel dat telkens weer opnieuw opgebouwd wordt. We hebben het hier over het beroemde IJshotel. Alles is hier gemaakt van ijs en zelfs een glaasje drinken wordt gevuld in een glas van ijs. Uiteraard kunt u er in een ijs kamer slapen waar de temperaturen standaard op -5 graden ligt. Het is mogelijk om een excursie te maken naar het ijshotel en hier en nachtje door te brengen (vakantie Lapland Zweden). Een unieke ervaring die u niet snel meer zal vergeten na uw bezoek aan Lapland in Zweden.

Bekijk hier de Zweden vakanties en Lapland >>

  • Een actieve vakantie in Lapland, Zweden.

Als u een vakantie naar Zweden boekt in Lapland, dan gaat u een actieve vakantie tegemoet. U kunt ritjes maken met husky’s, rendieren of zelfs sneeuwscooters. Uiteraard kunt u een wandeltocht maken op echte sneeuwschoenen op zoek naar het Noorderlicht. Nog een leuke tip om als excursie mee te maken is een boottochtje met een echte ijsbreker. Als u dol bent op een winterwonderlandschap en een actieve vakantie, dan is Lapland absoluut een aanrader om een keer mee te maken. Vergeet niet om ook kennis te maken met de Sami een inheemse bevolking in Lapland!

Hieronder komt u nog enkele pagina’s tegen die gaan over een vakantie in Lapland.

Voor meer leuke informatie over het maken van een mooie rondreis of vakantie in Lapland: https://vakantielapland.net/.

Informatie over vakanties en reizen door Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.