Vakantie Lapland wat meenemen

Vakantie Lapland wat meenemen?

Bekijk hier meer informatie over Lapland reizen >>

Vakantie Lapland wat meenemen? Bekijk hier meer informatie en tips!
Vakantie Lapland wat meenemenDe langverwachte vakantie komt er aan. Uw reis is al een eeuwigheid geboekt maar wat neemt u nu mee op reis? Veel hangt af van de periode dat u naar dit prachtige, betoverende landschap reist. Gaat u in de winter of in de zomer Lapland verkennen? Wanneer u van plan bent om een mooie rondreis of een vakantie te boeken naar Lapland dan kunt u hieronder enkele reisaanbieders terugvinden. U vindt de prijzen, de excursies en u kunt de reizen met elkaar vergelijken.

Er zijn aardig wat verschillende vakanties en rondreizen te vinden voor Lapland, zo zijn er enkele goedkopere reizen maar ook de wat duurdere en luxe reizen door Lapland. Ook is de prijs afhankelijk van de duur van de reis, de reisperiode, reisorganisatie en onder andere de hoeveelheid excursies.

Vakantie Lapland boeken:

Vakantie Lapland wat meenemen                                                  Vakantie Lapland wat meenemen         

           Vakantie Lapland wat meenemen                                     Vakantie Lapland wat meenemen

Vakantie Lapland wat meenemen?

  • Wat meenemen naar Lapland in de winter?

Als u naar Lapland reist in de winter dan dient u zeker deze kledij mee te nemen. Kleding: Het is belangrijk om verschillende lagen kledij te dragen met die koude. In de winter kan het tot – 30 ° vriezen. Thermisch ondergoed is een must. Hier bedoelen we speciaal thermisch ondergoed zoals een lang shirt en lange broek die men ergens kan onder dragen (vakantie Lapland wat meenemen tip). Nadien een tussenlaag bestaande uit ofwel een fleece of skipak. Deze tussenlaag noemt men ook de softshell en die zorgt ervoor dat de warmte dicht bij uw lichaam blijft. De buitenste laag of hardshell bestaat uit isolerende buitenkledij. Deze kledij dient weerbestendig te zijn zowel tegen regen en sneeuw. Dit drielagensysteem zou moeten voldoende bescherming bieden tegen extreme koude (vakantie Lapland wat meenemen tip).

Bekijk hier wat u mee moet nemen en vakanties >>

  • Om uw ogen te beschermen bent u het beste met een skibril (vakantie Lapland wat meenemen tip). Deze bril beschermt tegen het UV-licht van de zon. En Vakantie Lapland wat meenemenzeker niet vergeten uw handen, voeten en hoofd te beschermen tegen de koude. Denk hierbij vooral aan goede handschoenen en stevige wandelschoenen die niet kunnen nat worden. Uw voeten dienen ten allen tijde goed droog te blijven. Oorverwarmers zijn ook geen overbodige luxe. Het is vooral nodig om uw hoofd warm te houden bij deze vriestemperaturen (vakantie Lapland wat meenemen tip).
  • Wat meenemen in de zomermaanden als u reist naar Lapland:

In de zomermaanden zijn de temperaturen iets aangenamer en gaan soms tot wel 20 °. Dan hoeft u geen isolerende kledij mee te nemen (vakantie Lapland wat meenemen tip). Hou hier wel rekening met het feit dat er veel muggen zitten en deze vallen meestal aan bij valavond. Shirts met lange mouwen zijn geen overbodige luxe.

Wanneer u de mooie reizen wilt bekijken voor Lapland dan kunt u op één van bovenstaande links klikken.

Tip: Kijk ook eens op: www.ReisLapland.nl.

Meer informatie over Lapland en vakanties:

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.