Vakantie Lapland sledehonden

Vakantie Lapland sledehonden

Vakantie Lapland sledehonden

Vakantie Lapland sledehonden

Bekijk hier de sledehonden excursies en Lapland reizen >>

Vakantie Lapland met sledehonden, een prachtige belevenis!
Vakantie Lapland sledehondenVakantie houden door een bezoek te brengen aan Lapland is een geweldige ervaring. Het zal een reis worden die u nooit meer zal vergeten. U zal het noorderlicht kunnen aanschouwen. Het is een wonderlijk schouwspel aan de hemel dat tijdens nachtelijk uren kan plaatsvinden. Wanneer u een reis boekt naar Lapland kunt u dat doen door samen met het boeken van de reis een sledehondentocht er bij te boeken. Lapland is een prachtig gebied wat op zich geen land is maar het gebied waar de Lappen (Saami) met hun rendieren door trokken. Dat is het deel dat boven de poolcirkel ligt in Noorwegen, Zweden, Finland en een aansluitend deel van Rusland (vakantie Lapland sledehonden is een erg leuke ervaring). Lapland heeft dus geen landsgrenzen. Daarom is het houden van een rondreis door Lapland wel mogelijk maar dan zal u daar toch wel verscheidene weken moeten verblijven. Het gebied is 10x groter dan Nederland.

Indien u van plan bent om een mooie vakantie te boeken in Lapland dan kunt u hieronder op de groene knoppen klikken. Zo komt u tal van informatie te weten over deze prachtige reis.

Vakantie boeken in Lapland:

Vakantie Lapland sledehonden                                                  Vakantie Lapland sledehonden         

           Vakantie Lapland sledehonden                                     Vakantie Lapland sledehonden

Vakantie Lapland sledehonden tips:

  • Vakantie Lapland sledehondenLandschap

Lapland heeft een zeer gevarieerd landschap (vakantie Lapland sledehonden is een erg leuke ervaring). Er zijn ruige fjordenkusten tot bijzonder grote toendra’s. Er leven nog beren, herten, veelvraten en elanden. Lapland is over het algemeen goed te verkennen. De wegen zijn vaak goed berijdbaar en u kunt er heerlijk wandelen, kanoën, vissen en duiken. Ook zijn er voldoende uitstapjes die u met de boot kan maken.

  • Sledetochten

Vakantie Lapland sledehondenIn de winter is het mogelijk sledetochten te houden. Wanneer u dat wilt doen moet men dat zeker doen onder begeleiding van een gids. De vlakten zijn soms zo ontzettend groot dat men er gemakkelijk kan verdwalen (vakantie Lapland sledehonden is een erg leuke ervaring). Ook zullen de gidsen u naar de mooiste plekjes kunnen begeleiden. U kunt zelf de hondenslee besturen als u dat wilt. Wanneer dat in het begin moeilijk is zal u daarbij zeker geholpen worden door de gids die vaak op zo’n tocht met de scooter meegaat. In het begin zal men over een bevroren meer met de hondenslee gaan om er zeker van te zijn dat u niet een boom aankomt (vakantie Lapland sledehonden is een erg leuke ervaring). U zal geheel voldaan van de reis naar Lapland weer thuis komen.

Bekijk hier de sledehonden vakanties in Lapland >>

Een zeer bijzondere ervaring is het zeker om met sledehonden te gaan rijden, zeker wanneer de zon iets schijnt of wanneer het sneeuwt geeft dit een magisch effect. De honden zijn prachtig en het is erg leuk om veel foto’s te maken indien mogelijk. Wanneer u van plan bent om naar Lapland te gaan (ooit) dan is het zeker de moeite waard om eens met de sledehonden te gaan rijden (als excursie).

Voor meer informatie over prachtige reizen en excursies met sledehonden kunt u ook eens een kijkje nemen op: https://reislapland.nl/sledehonden-reis-lapland/. Tevens kunt u meer informatie inwinnen over het maken van een mooie reis met sledehonden door op de groene knoppen te klikken. U wordt doorverwezen naar reisorganisaties die mooie reizen door Lapland aanbieden.

Meer informatie over Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.