Vakantie Lapland oktober

Lapland vakantie

Vakantie Lapland oktober

Vakantie Lapland oktober

Bekijk hier de vakanties in oktober voor Lapland >>

Vakantie Lapland oktober! Geniet van een unieke reis naar Lapland in de maand oktober. 
Vakantie Lapland oktoberHebben jullie het plan opgevat om eens af te reizen naar Lapland? Dat is geen slecht idee, want Lapland is zeer bijzonder om eens een keer geweest te zijn. De meningen over de beste reistijd naar dit gebied zijn wat verdeeld. Het een en ander hangt natuurlijk ook af van wat je wilt gaan doen tijdens je vakantie. Nu is het zo dat Lapland het hele jaar door een bezoek meer dan waard is. Elk jaargetijde heeft weer zo zijn eigen charme. Hieronder lees je wat informatie over een vakantie naar Lapland in de maand oktober. Lees hieronder meer informatie over in oktober naar Lapland op vakantie gaan.

Hieronder komt u  meer te weten over een mooie oktober reis door Lapland, klik op de groene buttons om het actuele reisaanbod te bekijken voor de maand oktober.

Lapland reis boeken:

Vakantie Lapland oktober                                                  Vakantie Lapland oktober         

           Vakantie Lapland oktober                                     Vakantie Lapland oktober

Vakantie Lapland oktober, info:

  • Oktober in Lapland

Lapland kent geen vier, maar zes seizoenen. Oktober tot begin december wordt Vakantie Lapland oktoberKaamos genoemd (vakantie Lapland oktober informatie). Hoewel de eerste sneeuw soms al in augustus omlaag dwarrelt, ben je er in oktober helemaal van verzekerd dat er al een laagje sneeuw zal liggen. Vaak blijft deze sneeuw ook al liggen, omdat de temperaturen overdag niet veel meer oplopen. In de skigebieden wordt de sneeuwlaag aangevuld door middel van sneeuwkanonnen, zodat je op een aantal pistes zelfs al kunt skiën in oktober.

  • Kaamos

Vakantie Lapland oktoberOmdat in oktober het daglicht al een stuk minder is geworden, is het overdag echt wat schemerig (vakantie Lapland oktober informatie). De zon komt in deze tijd van het jaar niet meer boven de horizon uit. Dit schemerlicht in combinatie met een laag sneeuw zorgt voor een bijzonder effect dat ook wel Kaamos wordt genoemd (vakantie Lapland oktober informatie). Veel mensen kennen dit verschijnsel waarschijnlijk ook wel als het Poollicht. Je ziet dan een soort paars-blauwachtige gloed boven de sneeuw, heel bijzonder. Ook is er rond deze tijd zeker een kans dat je kennis kunt maken met het Noorderlicht.

Lapland oktober boeken?

Van plan om een mooie reis naar Lapland in de maand oktober te boeken? Hieronder heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar Lapland door op de blauwe link te klikken en komt u iets meer te weten over de temperatuur in de oktobermaand.

Bekijk hier de oktober vakanties in Lapland >>

  • Koud

Uiteraard is het in oktober al fiks koud in Lapland. Dit betekent echter niet dat je dan de hele dag binnen bij de haard moet gaan zitten. De kou in Lapland is over het algemeen goed te verdragen, omdat de lucht vrij droog is en er vaak maar weinig wind staat. Daarom is het ook belangrijk om u goed te kleden in deze periode. Heeft u een vraag of een ervaring die u wilt delen? Dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten. Hieronder komt u meer informatie te weten over vakanties in Lapland, klik op één van de links om de gewenste informatie te bekijken.

Een bijzondere reis door Lapland maken in de maand oktober? Dat kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Veel plezier met het inwinnen van informatie en het boeken van deze prachtige reis.

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.