Vakantie Lapland maart

Vakantie Lapland maart

Vakantie Lapland maart

Vakantie Lapland maart

Bekijk hier de Lapland vakanties in maart >>

Vakantie Lapland maart, boek deze belevenis! Op deze pagina is alles te vinden over vakanties in Lapland in de maand maart.
Vakantie Lapland maartWanneer is de beste periode om een reis te plannen naar Lapland (vakantie Lapland maart informatie)? Das een vraag waar geen eenduidig antwoord op bestaat. We kiezen de maand maart voor u uit, vanwege zijn vele activiteiten en ideale weersomstandigheden. Hieronder vindt u enkele leuke ideeën om te gaan doen in Lapland, zo kunt u bijvoorbeeld met sledehonden gaan rijden, een mooie trektocht maken, op zoek naar het Noorderlicht en kunt u eventueel gaan overnachten in een iglo of ijshotel.

Hieronder vindt u het actuele aanbod van de vakanties in Lapland, zo ook voor de maart periode.

Vakantie Lapland maart, boek nu een bijzondere reis:

Vakantie Lapland maart                                                  Vakantie Lapland maart         

           Vakantie Lapland maart                                     Vakantie Lapland maart

Vakantie Lapland maart, leuke info:

  • Sneeuwpret verzekerd!

De Finse winter duurt heel lang en zijn ijzig koud in januari en februari. Wie de extreem lage temperaturen niet wil trotseren, kan best wat later gaan wanneer de temperaturen weer warmer worden en de dagen weer langer (vakantie Lapland maart informatie). De temperatuur gemiddelden in maart variëren van – 13 °C/ 3°C en de lengte van de dag bedraagt bijna 12u. Skiën, snowboarden, langlaufen… zijn in maart ideaal met een gemiddelde sneeuwlaag van 90 cm

  • Vakantie Lapland maartZoveel meer te doen dan skiën!

Lapland biedt ook voor de niet-skiërs een fantastische vakantie-ervaringen.

  • Vooral met kinderen is een bezoekje aan Rovaniemi, de thuisbasis van de Kerstman een must! Toeristen uit de hele wereld bezoeken het dorpje dat rond hem is gebouwd.
  • Maak een rit met de sneeuwscooter langs een gigantisch netwerk van paden. Maak een toch van enkele uren tot een paar dagen door de mijlen lange bossen, bevroren meren en hooglanden. Het is veruit de snelste manier om te reizen. Eén passagier achter de chauffeur is toegelaten, helmen en warme kleding zijn een noodzaak (vakantie Lapland maart informatie).
  • Laplanders zijn eeuwenlang afhankelijk van hun rendieren voor vervoer en voedsel. De houten sleeën zijn voor de toeristen getrokken in een statig processie langs besneeuwde bospaden. Het is een authentieke, stille en meest magische manier om te genieten van de bossen en sneeuwlandschappen. Bezoek een rendierboerderij rendieren en maak kennis met het leven van de Sami, de originele bevolking van Lapland (vakantie Lapland maart informatie).
  • Het huskyrijden is dan weer een snelle en opwindende manier om te reizen. Deze honden zijn perfect getraind om zware ladingen door de besneeuwde toendra te trekken.

Wanneer u meer te weten wilt komen over het maken van een mooie reis door Lapland dan kunt u ook eens een kijkje nemen op Laplandreizen.com, op deze website komt u veel te weten over het maken van mooie excursies, de gemiddelde prijs van een mooie reis door Lapland en meer.

Bekijk hier de maart vakanties in Lapland >>

Tip: Neem ook eens een kijkje op VakantieLapland.net.

Meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.