Vakantie Lapland januari 2016

Vakantie Lapland januari 2016

Vakantie Lapland januari 2016

Vakantie Lapland januari 2016

Bekijk hier de Lapland reizen en informatie >>

Lapland: een wereld vol wonderen (Vakantie Lapland januari 2016)
Vakantie Lapland januari 2016Het betoverende Lapland strekt zich uit over de meest noordelijke delen van Zweden, Finland, Noorwegen en Rusland. Het is een wereld vol wonderen, zoals het noorderlicht en de midzomernacht. Bekijk hieronder enkele leuke tips om een mooie vakantie te boeken naar Lapland in januari 2016.

Hieronder komt u meer te weten over het maken van een fantastische reis naar Lapland in januari 2016.

Vakantie Lapland januari 2016:

  • Lapland: een landschap ontsnapt uit een sprookje!

Het landschap lijkt ontsnapt uit een sprookje. Betoverend witte sneeuwvlakten, slechts onderbroken door bossen en meren. Het magische noorderlicht, dat een ieder de adem beneemt. Het betoverende van de midzomernacht, en een zon die niet onder zal gaan. Het avontuur, dat met de wind over de eindeloos witte sneeuwvlakten wordt voortgestuwd.

  • Lapland ontdekken, maak een fantastische reis door Lapland!

Lapland wacht om ontdekt te worden, met avonturen zo uitgestrekt als het landschap zelf. Rendieren, die geduldig wachten om zich met hun reisgenoten door het uitgestrekte landschap te bewegen (vakantie Lapland januari 2016). Nieuwe ontdekkingen en adembenemende uitzichten wachten immers na elke bocht. Avonturiers kunnen zich natuurlijk ook mee laten voeren door de sledehonden, die met hun kracht en uithoudingsvermogen, razendsnel hun weg vinden door het woeste landschap.

Bekijk hier de januari 2016 vakanties Lapland >>

  • Rondreis door Lapland maken?

Ontwaak in het blauwe ochtendlicht. Adem de zuivere lucht in. Voel het kraken van de verse sneeuw onder sneeuwschoenen. Begin aan de reis van je leven. Want wie het uitgestrekte Lapland echt wil ontdekken, mag deze kans niet Vakantie Lapland januari 2016missen. Reis door het adembenemende landschap en ontdek de traditionele manier van leven van de ‘Saami’, zoals de bevolking van Lapland wordt genoemd. Ontdek het Zweedse Laponia, dat op de Werelderfgoedlijst genoteerd staat (vakantie Lapland januari 2016). Stap in het Finse Kemi aan boord van een ijsbreker voor een unieke en onvergetelijke cruise. Bezoek de thuishaven van de kerstman in het Finse Rovaniemi, tevens de hoofdstad van het Finse Lapland. Aanschouw het magische noorderlicht, dat in de lente en de herfst voor een adembenemend schouwspel zorgt.

Vakantie Lapland januari 2016                                                  Vakantie Lapland januari 2016         

           Vakantie Lapland januari 2016                                     Vakantie Lapland januari 2016

Wilt u meer te weten komen over een fantastische reis door Lapland? Ga dan naar: www.ReisLapland.nl.

Lapland. Stap binnen in wereld vol wonderen!

Meer informatie over vakanties en rondreizen door Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.