Vakantie Lapland januari 2013

Vakantie Lapland januari 2013

Vakantie Lapland januari 2013

Vakantie Lapland januari 2013

Lees hier meer over Lapland reizen en vakanties in januari >>

Vakantie Lapland januari 2013, een hele bijzondere ervaring!
Vakantie Lapland januari 2013Wilt u genieten van een wonderbaarlijke vakantie waar u nog jaren over napraat? Boek uw eigen vakantie Lapland in januari 2013. Tijdens de wintermaanden verandert Lapland in één groot winterwonderland. De toendra’s en oerbossen worden voorzien van een dikke laag sneeuw. De temperatuur daalt al snel tot -40 graden, waardoor thermoskleding tijdens een vakantie naar Lapland in januari 2013 helemaal geen slecht idee is. Een vakantie naar Lapland staat vooral in het teken van de wonderlijke natuur en genieten van de rust, stilte en sneeuw. Toch hebben wij een aantal leuke tips om mee te maken tijdens een vakantie naar Lapland. Bekijk hieronder enkele leuke mogelijkheden in deze periode.

Bekijk hieronder het actuele reisaanbod voor een mooie vakantie in Lapland.

Vakantie Lapland januari 2013 boeken:

Vakantie Lapland januari 2013                                                  Vakantie Lapland januari 2013         

           Vakantie Lapland januari 2013                                     Vakantie Lapland januari 2013 

Vakantie Lapland januari 2013:

  • Vakantie Lapland januari 2013Ga skiën of langlaufen in metersdik sneeuw in Lapland.

De meeste accommodaties in Lapland zijn gelegen in de buurt van een skiresort (vakantie Lapland januari 2013 tip). Tientallen pistes zijn bekend in dit prachtige landschap waar u heerlijk kunt skiën (vakantie Lapland januari 2013 tip). Er zijn een aantal grote verschillen met skiën in Lapland of in de bekende Alpenlanden. Als eerste is er voldoende rust en ruimte om heerlijk op uw gemak te gaan skiën. U heeft dus geen last van andere skiërs die opdringerig rondrijden op uw skibaan. U heeft soms wel meters aan sneeuw zonder dat u iemand tegenkomt. Daar komt nog eens bij dat de prijzen voor een vakantie naar Lapland al snel een stuk lager liggen, dan de bekende skiresorts. U heeft ook nog eens sneeuwzekerheid als u in januari 2013 op vakantie gaat! Daarnaast kunt u met een gids ook nog eens in de wildernis gaan langlaufen en de prachtige omgeving ontdekken(vakantie Lapland januari 2013 tip)!

Bekijk hier de januari 2013 vakanties in Lapland >>

  • Maak een excursie naar het Noorderlicht!

Uw complete vakantie kan in het teken staan van excursies. Eén van de leukste excursies om te maken is een tochtje naar het Noorderlicht. Deze adembenemende lichtshow betovert u voor de rest van uw leven. U kunt naar het Noorderlicht trekken met husky’s, rendieren of op een sneeuwscooter onder begeleiding van een gids. Uw vakantie wordt al snel een speciale herinnering in Lapland.

Meer informatie over vakanties in Lapland en rondreizen:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.