Vakantie lapland inclusief excursies

Vakantie lapland inclusief excursies

Vakantie lapland inclusief excursies

Vakantie lapland inclusief excursies

Bekijk hier Lapland vakanties inclusief excursies >>

Een vakantie Lapland inclusief excursies.
Vakantie Lapland inclusief excursiesEen sneeuwzekere vakantie in Europa is met recht Lapland. Met temperaturen tot diep onder het vriespunt is het er altijd koud, maar ook onweerstaanbaar mooi. Het sneeuw bedekte landschap is kilometerslang, zonder dat u er iemand tegenkomt. Naast het maken van wandelingen door de barre sneeuw is het mogelijk om op excursie te gaan. Het is voordeliger om een vakantie naar Lapland te boeken inclusief excursies. Alles is vooraf geregeld en het enige wat u hoeft te doen is genieten van het adembenemende landschap. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een mooie Lapland reis maken.

Bekijk hieronder meer informatie over het boeken van een mooie vakantie in Lapland inclusief excursies.

Vakantie Lapland inclusief excursies boeken:

Vakantie lapland inclusief excursies                                                  Vakantie lapland inclusief excursies         

           Vakantie lapland inclusief excursies                                     Vakantie lapland inclusief excursies 

Vakantie Lapland inclusief excursies:

  • Husky safari van meerdere dagen.

Een vakantie Lapland inclusief excursies kan o.a. met een Husky safari. Het is mogelijk om een dagtocht te maken naar het Noorderlicht of om meerdere dagen achter elkaar door het landschap te trekken (vakantie Lapland inclusief excursies tip). S’avonds wordt er lekker gekookt en wordt er vers rendiervlees geserveerd, terwijl de honden genieten van hun welverdiende rust. Iedere dag wordt er afhankelijk van het weer 25 a 50 kilometer met de hondenslee afgelegd. Vooral voor hondenliefhebbers is het een ervaring om nooit te vergeten!

  • Vakantie Lapland inclusief excursiesMaak kennis met het Lapse landschap op de sneeuwscooter.

Bent u dol op de natuur en actie? Een tochtje met de sneeuwscooter door het Lapse landschap is absoluut een aanrader. Als u een vakantie in Lapland inclusief excursies boekt, dan mag een sneeuwscooter safari niet ontbreken (vakantie Lapland inclusief excursies tip). U kunt al snel grote afstanden afleggen en kennis maken met de prachtige natuur onder begeleiding van een gids.

Bekijk hier rondreizen in Lapland en meer >>

  • IJsvissafari midden in de natuur.

Wilt u echt één worden met de Lapse natuur? Boek een ijsvissafari bij uw vakantie in Lapland inclusief excursies. Op een sneeuwscooter gaat u samen met een gids naar de perfecte plek om te vissen. Er wordt een gat geboord in het ijs en u mag gaan vissen. Uw vangst wordt aan het einde van de dag bereid boven een kampvuur (vakantie Lapland inclusief excursies tip).

Voor meer interessante informatie over vakanties en rondreizen in Lapland kunt u ook eens een kijkje nemen op www.RondreisLapland.com.

Meer informatie over vakanties in Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.