Vakantie Lapland husky

Vakantie Lapland husky

Lees hier meer over vakanties in Lapland en huskytrips >>

Breng een vakantie in Lapland door met husky’s (vakantie Lapland husky).
Vakantie Lapland huskyEén van de leukste activiteiten tijdens een vakantie in Lapland zijn de Husky safari’s. Wij raden u aan om tijdens uw trip door het betoverende landschap minimaal één keer met de sledehonden op pad te gaan. Vooral als u gek bent op honden is het een onvergetelijke ervaring om een ritje te maken door de sneeuw.

Hieronder komt u meer te weten over het maken van een fantastische reis door Lapland en het ervaren van een mooie excursie met huskyhonden. Voor meer informatie over de prachtige reizen kunt u hieronder op één van de links klikken. U wordt doorverwezen naar de reisorganisaties die mooie reizen naar Lapland maken, rondreizen, vakanties, tevens heeft u de mogelijkheid om de excursies te bekijken en de prijzen te vergelijken.

Reis Lapland husky boeken?

Bekijk hieronder meer informatie over prachtige vakanties in Lapland en een ervaring met een excursie met husky honden:

Vakantie Lapland husky                                                  Vakantie Lapland husky         

           Vakantie Lapland husky                                     Vakantie Lapland husky

U mag zelf ook even de leiding over de honden nemen en u leert alles over deze prachtige dieren. Naast een kort ritje door de prachtige natuur, is het tijdens een vakantie in Lapland ook mogelijk om lange afstanden af te leggen door de sneeuw. Het is een ervaring om nooit te vergeten om meerdere dagen met deze dieren door te brengen in de natuur (vakantie Lapland husky is een goede tip). Er zijn verschillende natuurgebieden die samen met de honden bezocht kunnen worden. Gebieden die onbegaanbaar zijn voor een sneeuwwandeling en waar de husky met gemak doorheen rent.

Bekijk hier de husky reizen voor Lapland >>

Vakantie Lapland husky, info:

  • Vakantie Lapland huskyMaak kennis met het Noorderlicht tijdens een vakantie in Lapland.

Een bijzondere belevenis is door s’avonds een ritje te maken met de Husky’s op zoek naar het Noorderlicht. Doordat de sledehonden richting onbewoonbaar gebied trekken is de kans groot om het Noorderlicht met eigen ogen te zien. Er is geen enkele vorm van lichtpollutie in de buurt, waardoor dit natuurwonder zichtbaar wordt. Uiteraard wordt er af en toe gestopt om de mooiste foto’s van dit natuurverschijnsel in Lapland te schieten.

  • Leer meer over de verzorging van de Husky tijdens een vakantie in Lapland.

Uiteraard is er geen ervaring verplicht om tijdens een vakantie in Lapland een ritje te maken met de Husky’s. Tijdens de tocht leert u alles over deze prachtige dieren en helpt u mee met de verzorging ervan. Daarnaast leert u zelf een hondenslee met 4 tot 6 honden besturen. Een leuke ervaring die u niet snel zal vergeten tijdens een tocht door de ruige natuur van Lapland (vakantie Lapland husky is een goede tip)!

Vakantie Lapland husky boeken:

Vakantie Lapland husky                                                  Vakantie Lapland husky         

           Vakantie Lapland husky                                     Vakantie Lapland husky

Meer informatie over vakanties in Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.