Vakantie Lapland Finland

Vakantie Lapland Finland

Lees hier meer over Finland vakanties en Lapland >>

Een vakantie in Lapland Finland. Geniet van de unieke omgeving en zoek een fantastische reis uit die bij u/jullie past!
Vakantie Lapland FinlandEen vakantie in Lapland kan natuurlijk plaats vinden in Finland. Tijdens de zomermaanden schijnt hier 24 uur per dag de zon, terwijl de wintermaanden donker en koud zijn. In het adembenemende dunbevolkte landschap wonen slechts 56.000 inwoners. De resorts en dorpjes liggen allemaal slechts minuten van de wildernis verwijdert en dit is de grote aantrekkingskracht van een vakantie in Fins Lapland (vakantie Lapland Finland).

Bekijk hieronder enkele reisaanbieders waar u prachtige vakanties en/of rondreizen kunt gaan boeken in Lapland.

Vakantie Lapland Finland, tips:

Vakantie Lapland Finland                                                  Vakantie Lapland Finland         

           Vakantie Lapland Finland                                     Vakantie Lapland Finland

Vakantie Lapland Finland, informatie:

  • Vakantie Lapland FinlandDe Kerstman woont in Finland.

Natuurlijk is er maar één Kerstman en deze woont in Finland. Natuurlijk is zijn exacte woonplaats één groot geheim, maar we weten wel waar zijn hoofdkantoor staat. Kom een kijkje nemen in Rovaniemi en bezoek de Kerstman terwijl de Elfjes druk aan het werk zijn om de cadeautjes van volgend jaar op orde te krijgen. Het hele jaar door is het mogelijk om in Lapland een bezoekje te brengen aan de Kerstman (vakantie Lapland Finland leuk idee).

  • De beste kans op het Noorderlicht is in Finland, Lapland.

Tijdens een vakantie in Lapland wil iedereen graag een keer het Noorderlicht gezien hebben. Helaas kan het gebeuren dat er geen Noorderlicht te zien is, tenzij u naar Finland gaat. In Lapland is meer dan 200 avonden per jaar het Noorderlicht te zien, tenminste als u in Finland uw vakantie boekt. Vergeet dus niet om tijdens uw rondreis een excursie naar het Noorderlicht te boeken (vakantie Lapland Finland leuk idee).

Bekijk hier de vakanties Finland Lapland en meer >>

  • Husky’s en rendieren als vervoersmiddel in Finland.

Tijdens een vakantie in Lapland is het heel gewoon om een tochtje te maken met husky’s of rendieren. Ontdek de wilde natuur en maak safari’s door de prachtige Vakantie Lapland Finlandsneeuwlandschappen in Finland (vakantie Lapland Finland leuk idee). Het is mogelijk om een tochtje van een uur te maken of om de hele dag op pad te gaan met deze prachtige dieren.

  • Extra lang skiën in Finland.

Als u een vakantie boekt in Finland, dan kunt u eventueel verblijven in één van de skiresorts. Vanaf eind oktober tot eind mei kunt u hier skiën en is Lapland vrijwel altijd sneeuwzeker! Heeft u een vraag over het Finse gedeelte van Lapland dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten.

Tip: Neem ook eens een kijkje op www.RondreisLapland.com voor informatie over het maken van een mooie rondreis in Lapland.

Finland vakantie boeken?

Wanneer u meer te weten wilt komen over een Finland vakantie dan is er bij de bovenstaande specialisten veel informatie in te winnen. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende reizen die er te maken zijn. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Meer informatie over vakanties op Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.