Vakantie Lapland blokhut

Vakantie Lapland blokhut

Bekijk hier de vakantie Lapland in een blokhut >>

Vakantie Lapland blokhut, een bijzondere belevenis!
Vakantie Lapland blokhutS’avonds romantisch met zijn tweetjes bij het open haard vuur met een heerlijk glas wijn. Lekker een filmpje kijken en daarna met zijn tweetjes heerlijk slapen om de volgende ochtend te genieten van een heerlijk ontbijt waarna er weer een dag vol leuke activiteiten aan breekt. Hieronder vindt u meer informatie over het slapen in een geweldige blokhut in Lapland, een hele bijzondere ervaring (vakantie Lapland blokhut tip). Hieronder leest u meer informatie over het boeken van een blokhut in Lapland en komt u meer informatie tegen over het landschap van Lapland.

Wanneer u van plan bent o een prachtige vakantie te boeken en in een blokhut te overnachten dan kunt u hieronder enkele reisaanbieders terugvinden waar u een mooie vakantie kunt gaan boeken. Klik op één van de groene buttons om een mooie vakantie in Lapland te boeken.

Vakantie Lapland blokhut boeken:

Vakantie Lapland blokhut                                                  Vakantie Lapland blokhut         

           Vakantie Lapland blokhut                                     Vakantie Lapland blokhut

Vakantie Lapland blokhut:

  • Romantiek in winterwonderland

Een heerlijke en vooral romantische blokhut met privé sauna en open haard. Midden in de prachtige natuurschoon en mooie sneeuw van het unieke Lapland. Even geen telefoon en internet maar alleen samen met elkaar genieten van de rust en de ruimte in dit unieke gebied in het uiterste noorden van Europa. Met grote kans om in de avonduren te genieten van het geweldige natuurfenomeen van het noorderlicht. Kortom een vakantie die je helemaal samen door brengt en waarbij je even helemaal tot rust kunt komen.

Bekijk hier de blokhut vakanties in Lapland >>

  • Tal van activiteiten

Maar ook zijn er talloze activiteiten in dit winterse wonderland te ondernemen (vakantie Lapland blokhut tip). Trek in de ochtend uren bijvoorbeeld de sneeuwschoenen aan en geniet van de wonderschone natuur van Lapland. Om vervolgens terug te keren naar jullie blokhut waar een heerlijke lunch voor jullie klaar staat. In de middag kunnen jullie dan genieten van een Husky safari waarbij je rendieren en bruine beren kunt spotten. Om vervolgens te genieten van de lekkere warme sauna in jullie blokhut (vakantie Lapland blokhut tip).

Vakantie Lapland blokhut

  • Voor wat meer actie neem eens de sneeuwscooter

Wanneer jullie graag wat meer actie willen is het aan te raden om ook eens een tocht met de sneeuwscooter te maken onder begeleiding van een ervaren gids. Het is een belevenis om over de kleine bospaadjes van Lapland te crossen en ook tijdens een tocht op de sneeuwscooter loop je kans om prachtige wilde dieren te zien (vakantie Lapland blokhut tip).

Blokhut Lapland huren?

Lapland is een waar vakantieparadijs voor degenen die van een romantisch avontuur houden en even helemaal willen onthaasten. Voor meer leuke informatie over een rondreis of een vakantie in Lapland en het overnachten in een blokhut: https://laplandreizen.com/vakantie-lapland-blokhut/. Het overnachten in een blokhut zorgt voor een onvergetelijke ervaring, romantisch en ontzettend knus. Het is allemaal mogelijk in het prachtige Lapland! Ga voor meer informatie over dit soort reizen naar de reisspecialist. Klik op één van de blauwe links op deze pagina om het reisaanbod te bekijken en te overnachten in een blokhut.

Meer informatie over rondreizen door Lapland en vakanties:

1 reactie

Anoniem · 20 december 2016 op 12:45

In een blokhut overnachten, geweldig! Zeker wanneer er ook veel sneeuw ligt lijkt me dit ontzettend tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.