Vakantie Lapland april

Vakantie Lapland april

Lees hier verder over de vakanties in Lapland in de maand april >>

Boek een geweldige vakantie naar Lapland in april!
Vakantie Lapland aprilHeerlijk als je de kans krijgt om een vakantie door te brengen in Lapland. In welke tijd van het jaar je ook gaat, Lapland is altijd betoverend mooi. Uiteraard denken we bij een vakantie of een rondreis door dit schitterende gebied aan donkere dagen, rendieren, kou en noorderlicht. Wanneer jullie in april naar Lapland gaan (vakantie Lapland april tip), zul je ontdekken dat dit niet te vergelijken is met de aprilmaand in Nederland. Zie je in Nederland rond die tijd al wat bomen uitlopen, bloemen bloeien, vogels zingen en gaat de temperatuur soms al lekker omhoog, in Lapland is dat nog totaal niet aan de orde. Je zult zien dat het ook in april nog volop winters is daar.

Vakantie Lapland in april boeken?

Vakantie Lapland april                                                  Vakantie Lapland april         

           Vakantie Lapland april                                     Vakantie Lapland april

Vakantie Lapland april:

  • April

April is een heerlijke maand om door te brengen in Lapland wanneer je bijvoorbeeld wilt langlaufen. Er ligt nog volop sneeuw, dus dat kan prima. Meestal is het sneeuwdek in april wel te dun om nog een tocht te maken met sledehonden (vakantie Lapland april Vakantie Lapland apriltip). Ook voor een ritje met een sneeuwscooter kan de sneeuwlaag te dun zijn. Het prettige van een vakantie in deze periode is dat de dagen al weer langer worden en de meeste skigebieden zijn gewoon nog open (vakantie Lapland april tip). Vaak wel tot begin mei. Een andere fantastische activiteit is het ijsvissen. Ook dat is ideaal in deze tijd, omdat de temperaturen al iets minder laag zijn overdag.

Bekijk hier de vakantie Lapland in april >>

  • Meer leven

Omdat de strengste winterperiode in april echt voorbij is, wordt er rond die tijd ook al Vakantie Lapland aprilwat meer leven zichtbaar in de natuur. Mensen verplaatsen zich weer wat vaker en ook de dieren zijn regelmatiger te zien dan in de maanden ervoor. Toch heeft april ook nog het knusse van de winter en is het heerlijk om ‘s avonds met een wijntje bij een knapperend haardvuur te zitten. Een aanrader dus, Letland in april (vakantie Lapland april tip).

Een bijzondere vakantie in Lapland boeken in de maand april? Bekijk meer informatie op www.ReisLapland.nl. April is een uitstekende maand om naar Lapland af te reizen en te genieten van de bijzondere omgeving die dit gebied te bieden heeft.

Meer informatie en weetjes over een mooie vakantie in Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.