Vakantie Lapland 2016

Vakantie Lapland 2016

Bekijk hier de 2016 vakanties in Lapland >>

Vakantie Lapland in 2016, maak deze reis!
Vakantie Lapland 2016Een vakantie in Lapland is absoluut een belevenis die iedereen een keer meegemaakt moet hebben. Een rondreis plannen voor 2016 is iets om naar uit te kijken. Naast het boeken van een hotel en vlucht kunt u direct op zoek naar excursies. Vanuit vrijwel iedere accommodatie worden excursies georganiseerd in de wildernis. Vaak zijn het safari’s waarin midden in een sneeuwlandschap de mooiste foto’s genomen worden. Of wat dacht u van het Noorderlicht? U bent direct betovert na het aanschouwen van dit prachtige lichtval, waarbij de natuur zijn eigen lichtshow weggeeft. Dit soort activiteiten kunt u ondernemen tijdens een vakantie in Lapland in 2016 (vakantie Lapland 2016). Hieronder vindt u meer informatie over het boeken van een vakantie naar Lapland in 2016, dit zowel voor het Noorse, Finse als voor het Zweedse Lapland.

Bekijk hieronder het actuele reisaanbod en voor 2016 binnen Lapland.

Vakantie Lapland 2016 boeken:

Vakantie Lapland 2016                                                  Vakantie Lapland 2016         

           Vakantie Lapland 2016                                     Vakantie Lapland 2016

Vakantie Lapland 2016:

  • Lapland tijdens de winter is betoverend mooi.

Laat u betoveren door de pracht en praal van Lapland tijdens de wintermaanden. Vanaf eind oktober valt het eerste pak sneeuw, dat zeker tot mei blijft liggen. Lapland is vrijwel altijd sneeuwzeker en de dagen zijn er kort en koud. De meeste accommodaties liggen in de buurt van een skiresort. Overdag kan er gekozen worden voor een excursie in de wildernis of een middagje skiën op de piste (vakantie Lapland 2016). Vooral de excursies zijn een aanrader om te plannen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een sneeuwscooter de omgeving te verkennen of om samen met de husky’s richting een rendierenboerderij te gaan. Maak kennis met de wildernis en stop op één van de betoverende plekjes in Europa.

  • Vakantie Lapland 2016Vakantie in Lapland tijdens de zomer in 2016.

Natuurlijk kan een vakantie in Lapland ook in 2016 tijdens de zomermaanden doorgebracht worden. De zomermaanden kunnen warm en nat zijn, maar vooral betoverend mooi (vakantie Lapland 2016). De wegen zijn nu goed begaanbaar met de auto en u kun een rondreis maken door de spectaculaire natuur vol met oerbossen, rivieren en meren. U kunt zelfs een walvissen safari maken en deze prachtige dieren in het wild spotten. Of ga heerlijk wandelen door de altijd veranderende bossen van Lapland tijdens een vakantie in 2016 (vakantie Lapland 2016 tip).

Bekijk hier de vakantie Lapland in 2016 >>

Heeft u een vraag of een bijzondere ervaring die u wilt delen met anderen dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten. Voor meer interessante informatie over een vakantie in Lapland in 2016 dan kunt u ook eens een kijkje nemen op:

  1. VakantieLapland.net
  2. VakantieLapland.com

Tips en leuke informatie over vakanties in Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.