Vakantie Lapland 2015

Lapland kaart

Vakantie Lapland 2015

Vakantie Lapland 2015

Een vakantie Lapland in 2015. Boek een geweldige vakantie in Lapland in het jaar 2015!
Vakantie Lapland 2015Het sprookjesachtige landschap van Lapland is een belevenis die iedereen een keer meegemaakt moet hebben. Tijdens een vakantie in Lapland in 2015 kan er een mooie rondreis gepland worden. De natuur zit vol met verrassingen en is leuk om telkens weer iets nieuws te ontdekken. Het maken van een rondreis gebeurt in Lapland vaak niet met een auto, maar met traditionele voertuigen. Denk aan een ritje met een rendierenslee, sneeuwscooters of husky’s. Iedere dag is er weer een nieuwe belevenis en het is mogelijk om meerdere dagen achter elkaar met de dieren rond te trekken, door de natuur.

Bekijk hier de vakanties Lapland in 2015 >>

Vakantie Lapland 2015 boeken:

Vakantie Lapland 2015                                                  Vakantie Lapland 2015         

           Vakantie Lapland 2015                                     Vakantie Lapland 2015


Iedere dag is weer een nieuwe belevenis tijdens een vakantie Lapland in 2015.
Vakantie Lapland 2015

Geen dag is hetzelfde en dit is juist wat zo aantrekkelijk is aan een tochtje door de ruige natuur. Wij raden altijd aan om een pakketreis te boeken om zo voordelig uit te zijn. U boekt een rondreis door Lapland in 2015 inclusief iedere dag een excursie of trektocht. De tochten worden gemaakt met originele Lapse vervoersmiddelen. Natuurlijk mag een Husky of rendierentocht niet ontbreken. Iedere dag wordt u na afloop weer netjes teruggebracht naar het hotel. U kunt hier opwarmen en genieten van uw avondeten dat u misschien wel zelf gevangen heeft tijdens een ijsvissafari (vakantie Lapland 2015 tip).

Bekijk hier de vakanties Lapland 2015 >>

Ga op safari naar het Noorderlicht.
Naast het maken van tochtjes door de sneeuw raden wij u aan om minimaal één keer op safari te gaan naar het Noorderlicht. Samen met een gids trekt u de wildernis in om te kunnen genieten van een natuurlijke lichtshow (vakantie Lapland 2015 tip). De gids weet uiteraard welke plekjes de meeste kans hebben om het Noorderlicht te zien. U gaat hiervoor op pad met een sneeuwscooter, zodat u een flink stuk de wildernis in kunt gaan (vakantie Lapland 2015 tip). Tijdens het bewonderen van dit prachtige natuurverschijnsel kunt u uzelf opwarmen aan verse thee.

Wanneer u een onvergetelijke ervaring wilt boeken en nog net binnen 2015 een vakantie wilt vieren dan is Lapland zeker de moeite waard. Voor een korte periode kan Lapland geweldig zijn. Maak veel foto’s en ervaar Lapland op een bijzondere manier door bijvoorbeeld unieke excursies te boeken. Is het 2016 en wilt u een bijzondere rondreis door Lapland gaan maken dan kunt u op onze website meer informatie inwinnen over het maken van zo’n fantastische reis. Een mooie reis boeken in 2015 of in 2016 naar Lapland? Klik dan op één van de blauwe links om de prachtige reizen en excursies te bekijken.

Reis Lapland 2017:

In 2017 naar het unieke Lapland reizen? Dat kan! Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie en bekijk de allermooiste reizen die er naar Lapland te maken zijn!

Meer informatie over vakanties in Lapland en andere reismogelijkheden:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.