Rondreis Noorwegen Lapland

Rondreis Noorwegen Lapland

Lees hier verder over de rondreizen door Noorwegen Lapland >>

Rondreis Noorwegen Lapland, een ontzettend gave ervaring!
Wanneer je op zoek bent naar een totaal andere vakantie dan de meeste vakanties kan een vakantie naar Lapland perfect zijn voor jou. Lapland is verdeeld over het noorden van 4 landen, namelijk: Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. In Lapland wonen de ‘Lappen’, tegenwoordig de ‘Samen’ of de ‘Sami’ genoemd. Deze Sami hebben een eigen taal, deze taal lijkt het meest op het Fins. Sami zijn vrij kleine mensen met vaak een donkere haarkleur. Ook hebben ze kleinere ogen waardoor ze op Aziaten kunnen lijken.

Indien je van plan bent om een mooie rondreis te maken door Lapland maar dan het Noorse gedeelte dan kan je hieronder de reisaanbieders terugvinden. Door op de groene knoppen te klikken kan je het actuele aanbod bekijken.

Rondreis Noorwegen Lapland, de reis boeken:

Rondreis Noorwegen Lapland                                                  Rondreis Noorwegen Lapland         

           Rondreis Noorwegen Lapland                                     Rondreis Noorwegen Lapland

Rondreis Noorwegen Lapland:

  • Rondreis Noorwegen LaplandIn het noorden van Noorwegen ligt het grootste gedeelte van Lapland (rondreis Noorwegen Lapland tip). Van de totale bevolking van Lapland, ongeveer 80.000 inwoners, leven er ongeveer 50.000 in het Noorse deel. Wanneer je de poolcirkel passeert kom je direct in het Noorse Lapland. In dit gedeelte is het in de winter warmer, en in de zomer koeler dan in andere delen van Lapland. Het Noorse deel is ook bergachtiger en kent meer variatie in landschappen en klimaten. De belangrijkste en bekendste plaatsen in Noors Lapland zijn Bodo, Narvik en Tromso (rondreis Noorwegen Lapland tip).

Bekijk hier de rondreizen Lapland Noorwegen >>

  • Wanneer je graag in de bergen bent, of wanneer je veel verschillende landschappen wilt verkennen is het een mogelijkheid om een rondreis te maken door Rondreis Noorwegen Laplandalleen het Noorse gedeelte van Lapland. Het Noorse deel is in zowel de zomer als de winter een uitdagende en unieke vakantiebestemming. Heel Lapland kenmerkt zich door de rust die er te vinden is, dit geldt ook zeker voor het Noorse deel van Lapland (rondreis Noorwegen Lapland tip). In de winter kan je genieten van sleeritten en hondenritten door de sneeuw, mooie wandelingen, het Noorderlicht of het schitterende uitzicht van het witte Lapland. In de zomer kan je ook mooie wandelingen maken, ook zijn er dan alle mogelijkheden actief bezig te zijn, denk aan kanoën of raften (rondreis Noorwegen Lapland tip). Het Noorse deel van Lapland is zeker een vakantiebezoek waard!

Bekijk hier meer reisinformatie over Lapland >>

Boek nu een waanzinnige Noorse rondreis door het Lapse gebied en vergeet deze ervaring nooit meer! Ook eens een kijkje nemen op ReisLapland.nl voor meer informatie over prachtige rondreizen in Lapland. Een rondreis Noorwegen maken? Dat kan zorgen voor een waanzinnige ervaring! Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.