Rondreis Lapland Noordkaap

Rondreis Lapland Noordkaap

Bekijk hier de rondreis Lapland en Noordkaap >>

Een rondreis richting de Noordkaap, Lapland.
Het meest noordelijkste puntje van Europa is de Noordkaap in Lapland. Tijdens een vakantie in Lapland is het mogelijk om naar de Noordkaap af te reizen. Dit prachtige plekje is voor velen het eindpunt na een rondreis door Lapland . De Noordkaap kan tijdens de zomermaanden bezocht worden, maar ook tijdens de wintermaanden (rondreis Lapland Noordkaap tip). Tijdens de zomermaanden gaat de zon niet onder. Dit is een onvergetelijke ervaring waarbij de dagen ineens een stuk langer zijn, dan u gewend bent. Tijdens de zomermaanden is dit gebied prima met de auto te bereiken en kunt u tijdens een rondreis er zelf heenrijden. Bekijk hieronder meer informatie over een reis plannen naar de Noordkaap van Lapland. Door op de blauwe link te klikken kunt u meer informatie lezen en de prijzen bekijken voor het boeken van een prachtige rondreis naar de Noordkaap van Lapland.

Het boeken van een geweldige rondreis door Lapland kan hieronder. Bekijk het actuele aanbod door op de groene knop te klikken.

Rondreis Lapland Noordkaap boeken:

Rondreis Lapland Noordkaap                                                  Rondreis Lapland Noordkaap         

           Rondreis Lapland Noordkaap                                     Rondreis Lapland Noordkaap

Rondreis Lapland Noordkaap:

  • Op vakantie naar Lapland richting de Noordkaap in de winter.
    Tijdens de wintermaanden is er slechts een paar uur zonlicht per dag. Daarentegen is de Noordkaap absoluut de plek om het Noorderlicht te spotten. Het is de plek waar u de meeste kans heeft om dit prachtige fenomeen uit Lapland te bewonderen (rondreis Lapland Noordkaap tip). De reis richting de Noordkaap is schitterend. Dit noordelijke plekje van Europa kan soms lastig te bereiken zijn. Vaak worden er excursies naar georganiseerd met speciale bussen, maar een echte aanrader is natuurlijk de boot mits het weer dit toelaat. De omgeving ziet er vooral met een laagje sneeuw adembenemend mooi uit.
  • Bezoek het gebouw op de Noordkaap.
    Rondreis Lapland Noordkaap
    Op de Noordkaap is een gebouw geplaatst met diverse activiteiten voor toeristen (rondreis Lapland Noordkaap tip). Er is een bioscoop aanwezig waarin een spectaculaire film wordt vertoond over de Noordkaap. Daarnaast is er een winkeltje waar een souvenir als herinnering gekocht kan worden en er zijn restaurants, waar heerlijk gedineerd kan worden. De Noordkaap is misschien wel erg toeristisch, maar wel één van de mooiste plekjes van Lapland. Het is dan ook een aanrader om er geweest te zijn tijdens een rondreis. U kunt tevens na afloop aan familieleden vertellen dat u bijna op de Noordpool bent geweest.

Bekijk hier de Noordkaap rondreizen in Lapland >>

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar de Noordkaap, Lapland!

Meer informatie over een rondreis door Lapland:

1 reactie

Anoniem · 7 november 2017 op 23:25

Rondreis Lapland Noordkaap
Lapland, zowel in de winter als in de zomer is dit een bijzondere bestemming. Lapland is een gebied wat in het noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en in een klein stukje van Rusland ligt. Een rondreis Lapland Noordkaap is een goede manier om Lapland en de Noordkaap te combineren.

Lapland en de Noordkaap

Als je denkt aan Lapland in de winter, dan denk je waarschijnlijk al snel aan heel veel rendieren, sneeuwscooters en huskysafari’s. Maar Lapland is veel meer dan dat. Denk maar aan bijzondere luchten, het ruige landschap en onverwachte sneeuwval. De uitdaging wordt nog groter, hoe dichter je bij de Noordkaap komt. Vanaf 13 kilometer voor de Noordkaap, wordt de weg geblokkeerd door slagbomen. Je kunt twee keer per dag meerijden in konvooi. Je ziet namelijk op deze breedtegraad helemaal niets. Alles is volledig wit, zelfs de bomen.
Ook in de zomer is een rondreis door Lapland en naar de Noordkaap een uitdaging. Je kunt weliswaar heerlijk picknicken en door het vele licht veel van de omgeving zien. Het blijft toch een lange tocht. Je rijdt langs mooie meertjes en je kunt zelfs elanden in het wild zien. Je kunt overnachten in hotels, maar ook in kampeerhutten. De Noordkaap kun je een stuk beter te bereiken in de zomer dan in de winter. Ook heb je in de zomer veel meer uitzicht vanaf de Noordkaap.
Of je nu in de zomer of in de winter gaat. Voor dit soort reizen is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Het is verstandig om genoeg eten voor onderweg mee te nemen, voor als je ergens strandt. Wanneer je een tankstation ziet, dan kun je het beste direct tanken. Hoe noordelijker je rijdt, hoe minder tankstations en winkels er zijn. Ook medische voorzieningen zijn er minder, vergeet je verbanddoos dan ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.