Rondreis Lapland Noorderlicht

Rondreis Lapland Noorderlicht

Lees hier meer over de Noorderlicht rondreizen in Lapland >>

Rondreis Lapland Noorderlicht, een prachtige ervaring!
Staat het Noorderlicht bewonderen ook al op jouw bucketlist? Dit bijzondere natuurverschijnsel moet je gewoon gezien hebben. Tijdens een rondreis door Lapland heb je zeker kans dag het poollicht zich vertoont. De meeste kans heb je in de periode van september tot en met april. Of je het licht ook echt te zien krijgt hangt af van activiteit op de zon en van een heldere hemel (rondreis Lapland Noorderlicht tip). Een week zware bewolking kan dus roet in het eten gooien. Toch moet je wel heel veel pech hebben om in het hoge Noorden geen Noorderlicht te zien.

Wanneer je van plan bent om een unieke rondreis te maken door Lapland en als je het Noorderlicht wilt gaan bekijken dan kan je hieronder op één van de groene knoppen klikken om het actuele reisaanbod te bekijken.

Rondreis Lapland Noorderlicht, reis boeken:

Rondreis Lapland Noorderlicht                                                  Rondreis Lapland Noorderlicht         

           Rondreis Lapland Noorderlicht                                     Rondreis Lapland Noorderlicht

Rondreis Lapland Noorderlicht:

  • Rondreis Lapland NoorderlichtNoorderlicht in een notendop
    Het Noorderlicht ontstaat door zonnedeeltjes die de atmosfeer binnendringen. Deze deeltjes zijn elektrisch geladen en worden aangetrokken door de magnetische polen. De deeltjes botsen op atomen, waarbij energie wordt overgedragen (rondreis Lapland Noorderlicht tip). Deze vrijgekomen energie zorgt voor het kleurrijke Poollicht. Dit bijzondere schouwspel is vooral te zien rond de poolcirkel en meer naar het noorden. Heel af en toe is het zelf in Nederland te zien, maar dit is eigenlijk niet met het blote oog te zien. Daarvoor moet je toch echt afreizen naar Noorwegen of Lapland (rondreis Lapland Noorderlicht tip).
  • Noorderlichtexpert
    Zoals geldt voor veel mooie dingen, je moet wat voor het Noorderlicht over hebben (rondreis Lapland Noorderlicht tip). Tijdens je rondreis door Lapland zal je misschien midden in de nacht uit je bed getrommeld worden, omdat het moment daar is. Ook kan het zijn dat je verschillende avonden zonder resultaat Rondreis Lapland Noorderlichtnaar de lucht tuurt. Wil je het professioneel aanpakken? Schakel een Noorderlichtexpert in. Een goede expert kan redelijk voorspellen wanneer het Poollicht zich laat ziet. Hierdoor heb je meer kans op succes (rondreis Lapland Noorderlicht tip). Houd tijdens een trip je fototoestel paraat, zodat je thuis nog na kunt genieten van de prachtige kleurschakeringen. Je rondreis door Lapland wordt zo een ervaring om nooit te vergeten! Meer over reizen naar het Noorderlicht te weten komen? Ga dan naar: www.rondreislapland.com/reis-lapland-noorderlicht/.

Bekijk hier de rondreizen Lapland Noorderlicht >>

Het maken van een rondreis door Lapland zorgt voor een onvergetelijke ervaring zeker wanneer je het Noorderlicht op een gegeven moment ziet, zorg er dus voor dat je je camera in de buurt houdt. Heb je zelf een leuke tip of een uniek ervaring die je wilt delen met anderen van jouw ervaring in Lapland, dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Ook kan je eens een kijkje nemen op ReisLapland.nl voor het maken van een mooie reis door Lapland.

Meer informatie over rondreizen door Lapland en vakanties:

1 reactie

Anoniem · 7 november 2017 op 23:24

Rondreis Lapland Noorderlicht
Lapland, het fantastische Hoge Noorden
Lapland als de ‘officiële’ thuisbasis van Santa Claus himself, dat is hoe de meeste mensen aan dit land denken. Ook het Noorderlicht is voor velen een gekend fenomeen waarmee Lapland geassocieerd wordt, maar er is veel meer dat Lapland uniek maakt. Wil je dit alles graag ontdekken? Ga dan op zoek naar een rondreis en ontdek zo de fantastische facetten die Lapland jou te bieden heeft. Je zult verbaasd zijn van hoe mooi dit land wel is.

Lapland verkennen
Dol op rondreizen om delen van de wereld te ontdekken? Hou je van feeërieke taferelen in een uniek en charmant kader? Dan is een rondreis door Lapland de ideale kans. Je ontdekt er prachtige landschappen, je kunt er heerlijk skiën en snowboarden maar ook unieke tochten maken met een sneeuwscooter of een hondenslee. Wie helemaal in de wintersfeer wilt ondergedompeld worden, kan ook kiezen voor een ritje in een slee die wordt voortgetrokken door echte rendieren.

Rovaniemi is de hoofdstad van Lapland en ook meteen een goed begin van de rondreis. Deze stad in het noorden van Finland is wereldwijd bekend als de ‘officiële’ thuisstad van Santa Claus. Deze locatie is eveneens de perfecte uitvalsbasis om het Noorderlicht te bewonderen. Na deze adembenemende start kun je verder trekken om de wilde landschappen van Saariselka te ontdekken.

Wintermagie in Lapland
In de wintermaanden ligt Lapland bedekt onder een dik sneeuwtapijt en verandert dit land in een magisch winterlandschap. Deze maanden zijn dan ook een geschikte periode voor de liefhebbers van skiën en snowboarden op een unieke locatie. Wie het landschap liever op een andere manier verkent, kan er ook op uit trekken met een sneeuwscooter of een slee die wordt voortgetrokken door honden of zelfs door de enige echte rendieren.

Lapland, wintersprookjesland
Lapland heeft veel te bieden. Er zijn niet alleen prachtige pistes die je al skiënd of al snowboardend kunt afdalen. Je kunt er ook meer avontuurlijke activiteiten doen. Bepaal zelf hoe actief of ontspannen jouw vakantie in Lapland er moet uitzien. Pas je reis volledig aan aan jouw behoeften met de brede waaier aan excursies in Lapland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.