Rondreis Lapland Lofoten

Rondreis Lapland Lofoten

Bekijk hier de Lofoten reizen door Lapland >>

Rondreis Lapland Lofoten, maak een hele bijzondere rondreis.
Op zoek naar een niet alledaagse rondreis vol avontuur en verbazingwekkend mooie natuur? Kies dan voor een rondreis langs de Lofoten. De Lofoten zijn een eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Als onderdeel van Lapland liggen de eilanden erg afgelegen en de reis er naar toe is al een belevenis op zich. Op deze manier kun je op unieke manier kennis maken met de authentieke cultuur van de eilandbewoners. Vanwege de geïsoleerde ligging is deze cultuur nog grotendeels onaangetast gebleven. Ondanks de aantrekkelijkheden van de eilanden worden deze nog niet overspoeld door toeristen. Met een rondreis naar de Lofoten heb je dan soms ook het gevoel alleen op de wereld te zijn.

Bekijk hieronder de bedrijven waar je de reizen kunt boeken. Vergelijk de reizen goed met elkaar, welke reizen er allemaal te boeken zijn, voor welke periode en welke prijzen er zijn. Veel plezier met het uitzoeken vane en mooie reis naar Lapland Lofoten.

Rondreis Lapland Lofoten boeken:

Rondreis Lapland Lofoten                                                  Rondreis Lapland Lofoten         

           Rondreis Lapland Lofoten                                     Rondreis Lapland Lofoten

Rondreis Lapland Lofoten, meer informatie en tips:

  • De Lofoten kennen een prachtige natuur en veel zeldzame zeevogels komen op de eilanden voor. Veel vogelliefhebbers wagen dan ook de tocht naar de eilandengroep om van hieruit de meest prachtige exemplaren te spotten. Vanuit het vasteland zijn de 8 eilanden per veerdienst te bereiken, een eigen vliegveld hebben de eilanden namelijk niet. Daarmee zijn de Lofoten een bestemming Rondreis Lapland Lofotenvoor de echte avonturier die kan genieten van de ongerepte natuur en onbedorven vissersdorpjes. Geniet van de vele rekken met drogende kabeljauw en waan je in de tijd van de vikingen. Een unieke ervaring die vrij eenvoudig te realiseren is. Ondanks de relatieve onbekendheid van de eilandengroep is een reis er naar toe verrassend betaalbaar (rondreis Lapland Lofoten tip).
  • De temperatuur op de Lofoten is het hele jaar door laag en de vanwege de noordelijke ligging kunnen de weersomstandigheden behoorlijk extreem zijn (rondreis Lapland Lofoten tip). De mensen zijn hier echter op uitgerust en die zal de echt avontuurlijke reiziger dan ook niet afschrikken. Bereid je goed voor en laat je begeleiden door een ervaren gids voor de ultieme belevenis. Een ervaring om nooit te vergeten.

Lapland Lofoten boeken:

Door hier op de link te klikken kom je meer te weten over de mooiste reizen die er te maken zijn naar Lapland, zo ook naar de Lofoten.

Bekijk hier de rondreis Lapland en de Lofoten >>

Wanneer je van plan bent om een unieke rondreis te boeken naar Lapland dan kan je hierboven op één van de groene knoppen klikken om het actuele reisaanbod te bekijken. Voor meer informatie over het maken van een bijzondere reis door Lapland kunt u ook eens een kijkje nemen op www.RondreisLapland.com. Wanneer u een rondreis Noorwegen wilt gaan maken om bijvoorbeeld de Lofoten te gaan bekijken dan kunt u op de link meer informatie terugvinden: www.rondreisnoorwegen.eu

Heel veel plezier met het boeken van een geweldige reis naar de Lofoten!

Meer informatie over rondreizen door Lapland:

1 reactie

Anoniem · 7 november 2017 op 23:24

Maak een wandeling door de meters dikke sneeuw, ontdek met hoge snelheid bijzondere plekken met een sneeuwscooter of laat jezelf verrassen door de prachtige bergtoppen en felblauwe meren. Tijdens een Rondreis in Lapland en de Lofoten is er altijd iets waardoor je deze vakantie nooit meer zult vergeten. De Lofoten is e bekendste eilandengroep in deze regio en is erg in trek bij toeristen en dan met name toeristen die houden van indrukwekkende natuur en de vele activiteiten.

Poolcirkel en uniek landschap
Doordat deze eilandgroep boven de poolcirkel liggen, ontstaat er een uniek en mild klimaat en dit kenmerkt zich door de relatief koele zomers en milde winters. Door dit klimaat ontstaan er prachtige landschappen die nergens anders ter wereld te zien zijn. Unieke wolkenvelden en uitgestrekte landschappen versierd met kilometers hoge bergen. Het is dat ook niet voor niets dat in dit gebied veel toeristen komen die op zoek zijn naar een combinatie van rust en spanning!

Walvissen spotten in Andenes
Als je houdt van veel natuur tijdens je vakantie, dan is een rondreis door Lapland en Lofoten een aanrader. Neem bijvoorbeeld Andenes, dé plek om naartoe te gaan als je walvissen wilt spotten! Door de stromingen in dit water, komt is er voor de walvissen veel voedsel te vinden. Dit resulteert dat er in dit gebied veel verschillende walvissen te zien zijn. Tijdens een walvisexcursie in dit gebied zie je eigenlijk altijd wel walvissen.

Actief genieten van de natuur
De Lofoten zijn uitermate geschikt voor mensen die actieve activiteiten willen combineren met natuur. Je kunt eindeloos wandelen over de indrukwekkende fjorden, heerlijk struinen door de authentieke vissersdorpjes, maar ook zelf op pad gaan met een sneeuwscooter. Dit vervoersmiddel brengt je op plekken waar je anders nooit zou komen en staat garant voor een indrukwekkende tocht. Kortom, een rondreis door de Lofoten is geschikt voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.