Rondreis Lapland Arke

Rondreis Lapland Arke / TUI

Bekijk hier de Arke/TUI rondreizen door Lapland >>

Een rondreis door Lapland met Arke.
De ongerepte natuur van Lapland kan voordelig ontdekt worden met reisorganisatie Arke. Arke is vooral gespecialiseerd in het organiseren van een rondreis door Lapland tijdens de wintermaanden (rondreis Lapland Arke). Met het vliegtuig kunt u verschillende bestemmingen in het prachtige landschap gaan ontdekken. De meeste accommodaties zijn in wintersportresorts gelegen, waaruit u prachtige excursies door het landschap kunt maken. Naast de schitterende natuur is Lapland een sneeuw-zekere bestemming. Ideaal voor wintersportliefhebbers, die met zekerheid een wintersportvakantie willen boeken in Europa.

Rondreis Lapland Arke (Tui) boeken:   

           Rondreis Lapland Arke                                     Rondreis Lapland Arke

Vakantie Lapland arke tips:

  • Skiën met Arke tijdens een rondreis door Lapland.

Rondreis Lapland ArkeNaast alle excursies is er nog voldoende tijd over voor andere activiteiten. De meeste accommodaties van Arke liggen, dan ook rechtstreeks aan een skipiste. In Finland alleen al liggen meer dan 34 skigebieden in Lapland (rondreis Lapland Arke). Skiën in Lapland is heel anders dan u gewend bent in Oostenrijk of Zwitserland. U heeft hier meters sneeuw en alle rust en ruimte om lekker te gaan skiën. Voor langlaufers is een rondreis door Lapland met ski’s absoluut een prachtige belevenis. Arke organiseert eventueel tijdens een rondreis een speciale langlauf safari, waarbij u met een gids buiten de begaande paden gaat en u het ruige landschap gaat ontdekken.

Lapland Tui boeken:

Bekijk hier de rondreizen Lapland Arke>>

  • Excursies boeken bij Arke tijdens een rondreis door Lapland.

Rondreis Lapland ArkeEen rondreis door Lapland kan absoluut niet zonder excursies en gelukkig wordt er genoeg aangeboden door Arke. U kunt bijvoorbeeld een sledetocht maken met Husky’s en prachtige plekjes ontdekken (rondreis Lapland Arke). Of een bezoekje brengen aan de Kerstman in het plaatsje Rovaniemi. Natuurlijk kunt ook de rendieren in het wild zien lopen en ze verzorgen op een rendierenboerderij. Uiteraard mag u Lapland niet verlaten zonder een keer het Noorderlicht gezien te hebben. Arke organiseert hiervoor excursies op sneeuwscooters richting dit bijzondere lichtverschijnsel. Tijdens het boeken van een rondreis door Lapland kunt u direct aangeven welke excursies u wilt doen. U maakt zo uw vakantie compleet en vaak is vooraf boeken voordeliger, dan ter plaatsen.

Heeft u een bijzondere ervaring met Lapland of wilt u meer informatie inwinnen voor een mooie rondreis door Lapland via Arke dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten. Wanneer u nog meer te weten wilt komen over een prachtige rondreis dan kunt u ook eens een kijkje nemen op: www.RondreisLapland.com.

Meer informatie over rondreizen door Lapland:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.