Rondreis Fins Lapland

Rondreis Fins Lapland

Lees hier verder over rondreizen door Fins Lapland >>

Een rondreis in Fins Lapland, boek nu een bijzondere reis!
Lapland is een groot gebied. Het heeft een ongerepte natuur. Lapland ligt grotendeels boven de poolcirkel. De winter duurt van november tot en met maart en het is er tijdens die periode behoorlijk koud (rondreis Fins Lapland). Het is mogelijk om een driedaagse tocht te boeken over het sneeuw en ijs door de Lapse wildernis (rondreis Fins Lapland). Het bestaat tot de mogelijkheid om er met sledehonden het gebied te gaan verkennen. Maak kennis met de cultuur van de Lappen. Tijdens het rondtrekken met sledehonden doe je met een groep en ervaren gids.

Zo’n gids is beslist noodzakelijk als je er met sledehonden op uit trekt. Zou je dit niet doen met een gids dan is de kans erg groot dat je zal verdwalen op de grote sneeuwvlaktes. In veel gevallen vertrek je voor een reis met sledehonden vanuit het plaatsje Lvalo. Meestal heb je de eerste dag, voordat je tocht begint, nog vrij om zelf dat te doen wat je op dat moment graag doet. Het gebied boven de poolcirkel in Finland is heuvelachtig met bossen. Overnachten kun je hierbij in een eenvoudige hut die je onderweg tegenkomt. Je mag de sledehonden zelf besturen. Wanneer je daar problemen mee hebt dan wordt je dat wel geleerd. De huskys zijn vriendelijke honden.

Rondreis Fins Lapland boeken:

Rondreis Fins Lapland                                                  Rondreis Fins Lapland         

           Rondreis Fins Lapland                                     Rondreis Fins Lapland

Rondreis Fins Lapland:

Rondreis Fins LaplandDe tocht door het Finse Lapland.
Wanneer je vertrekt krijg je de juiste thermokleding, handschoenen en muts. Deze zijn beslist noodzakelijk om een dergelijke tocht te kunnen maken. Als je de sledehonden zelf wilt besturen zal het eerste gedeelte van je tocht zal over een bevroren meer gevoerd worden zodat je tijdens het zelf besturen van de hondenslee geen boompje kan raken.

De afstanden die de eerste dag wordt afgelegd bedraagt maximaal ongeveer 40 kilometer (rondreis Fins Lapland). De tweede dag gaat men met de groep en gids de omgeving verkennen en vertrekken hierbij vanuit de hut waar je overnacht hebt. De witte sneeuw blijft Rondreis Fins Laplandtot eind mei liggen op de altijd bevroren ondergrond. Je zal gefascineerd zijn hoe ontzettend mooi Lapland is. Na de tweede dag komen we in de loop van de avond weer terug bij de hut om te genieten van een warme maaltijd (rondreis Fins Lapland). De derde dag gaan we terug naar de plaats van waaruit we zijn vertrokken (rondreis Fins Lapland). Een rondreis in Fins Lapland zal je altijd moeten doen onder begeleiding omdat je anders zeer snel zou kunnen verdwalen. Je zal een dergelijk reis niet snel kunnen vergeten.

Bekijk hier de Fins Lapland rondreizen >>

Wanneer u nog meer leuke informatie te weten wilt komen over rondreizen door Lapland of het boeken van een vakantie, ga dan naar:

  1. ReisLapland.nl
  2. RondreisLapland.com
  3. VakantieLapland.com
  4. VakantieLapland.net

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar Lapland! Meer informatie over rondreizen door Lapland:

1 reactie

Renger Starke · 13 januari 2019 op 14:26

Reizen en het kopen van een blokhut, op reis gaan in Fins Lapland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.