Reis naar Lapland winter

Reis naar Lapland winter

Lees hier verder over de Lapland reizen in de winter >>

Een reis naar Lapland in de winter, een hele bijzondere ervaring!
In Lapland duurt de winter van december tot maart, net zoals hier. Maar in Lapland vallen de herfst en de lente meestal ook onder ‘winter’. De eerste sneeuw valt er in oktober en verdwijnt vaak pas in mei. De nachten duren dan langer en in het midden van de winter komt de zon zelfs helemaal niet op (reis naar Lapland winter meer informatie). Met temperaturen die ‘s nachts kunnen dalen tot -30 graden, is dit geen vakantie voor koukleumen. De winternachten worden door de locale bevolking dan ook doorgebracht in gezellige cabins naast een hete kachel. Gelukkig zijn niet alle nachten en alle regio’s even koud. De gebieden die aan de kust of meren liggen, worden gemiddeld iets minder fris.

Reis naar Lapland winter boeken:

Reis naar Lapland winter                                                  Reis naar Lapland winter         

           Reis naar Lapland winter                                     Reis naar Lapland winter

Reis naar Lapland winterReis naar Lapland winter, tips:

  • Lapland is ondanks de koude een prachtige bestemming om te bezoeken, zeker voor degenen die het noorderlicht willen aanschouwen. De heldere winternachten zijn ideaal om het mystieke licht te zien en vele toeristen beschouwen dit dan ook één van de hoogtepunten van hun reis.
  • Maar Lapland heeft veel meer te bieden dan koude nachten en het noorderlicht. De adembenemende vergezichten over de ondergesneeuwde natuur en bevroren meertjes stralen een rust uit die we hier thuis vaak moeilijk kunnen vinden (reis naar Lapland winter meer informatie).

Bekijk hier de reis naar Lapland in de winter >>

Reis naar Lapland winterNatuurlijk kunnen we de uitstekende wintersport niet overslaan. In Lapland kan je een hele winter lang skiën en aan wintersport doen. Lijkt een tripje met een sneeuwmobiel je wel wat? Of wil je liever met je snowboard over de piste snellen? Misschien had je wel een tocht met sledehonden in gedachten. Lapland is een bestemming waar de helft van het jaar een stevig pak sneeuw te vinden is (reis naar Lapland winter meer informatie). In april is de sneeuw en ijslaag het dikst, maar de hele winter is perfect geschikt voor avontuurlijke reizen, zoals winter kamperen of ijs klimmen. En alsof dit nog niet genoeg was, kan het allemaal gecombineerd worden met een overnachting in een authentiek ijshotel, een tent of een gezellige houten blokhut. Lapland biedt voor ieder wat wils, zomer of winter (reis naar Lapland winter meer informatie).

Reis Lapland winter, meer informatie en tips:

Wil je meer informatie te weten komen over het reizen naar Lapland in de winter en heb je hier een vraag over dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Ook kunt u eens een kijkje nemen op www.VakantieLapland.net. Voor meer informatie over het maken van een fantastische reis door Lapland kunt u ook een kijkje nemen op www.ReisLapland.nl.

Meer informatie over reizen door Lapland:

1 reactie

Jannie · 18 januari 2017 op 17:22

Is de maand februari een goeie maand om te gaan naar Lapland als je dit voor een paar dagen wilt doen? Wat is eigenlijk de meest koude periode en wat is aan te raden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.