Reis naar Lapland winnen

Vakantie Lapland blokhut

Reis naar Lapland winnen

Reis naar Lapland winnen?

Bekijk hier de reizen naar Lapland en vakanties >>

Een reis naar Lapland winnen? Bekijk alle informatie over het winnen van een reis naar Lapland.
Droomt uw van een reis winnen naar Lapland (reis naar Lapland winnen)? Dit prachtige natuurlandschap weet iedere keer weer toeristen te verbazen. Vaak zijn we wel bekend met de Alpen, maar vergeten we het wonderschone gebied van Lapland. In Lapland is de kans op sneeuw veel groter met temperaturen van -40 graden. De eerste sneeuw begint vaak al te vallen in oktober. In november kunt u er gegarandeerd vanuit gaan dat er een dik pak van meters sneeuw ligt (reis naar Lapland winnen). De sneeuw blijft vaak nog tot in mei liggen.

Tijdens uw gewonnen reis naar Lapland kunt u genieten van de sneeuw en gaan skiën of langlaufen in één van de skiresorts. Langlaufen gebeurd hier altijd onder begeleiding van een gids en buiten de begaande paden (reis naar Lapland winnen). Heeft u nog geen ervaring met langlaufen? Geen probleem uw gids helpt u op weg zodat u samen kunt langlaufen door het prachtige winterwonderland.

Een reis naar Lapland boeken?

Reis naar Lapland winnen                                                  Reis naar Lapland winnen         

           Reis naar Lapland winnen                                     Reis naar Lapland winnen

Reis naar Lapland winnen, enkele mogelijkheden:

  • Maak een sledetocht met husky’s.

Reis Lapland winnenEen reis naar Lapland winnen kan natuurlijk niet zonder excursies. Maak samen met een partner een prachtige sledetocht met husky’s. Romantischer dan een tocht met 4 sledehonden door de sneeuw kan bijna niet (reis naar Lapland winnen). U mag zelfs zelf even sturen en u helpt mee met de verzorging van de honden tijdens een trektocht van 25 a 50 kilometer.

  • Ga op zoek naar het Noorderlicht.

Reis naar Lapland winnenVoor vele een hoogtepunt van hun bezoek aan Lapland is de zoektocht naar het Noorderlicht. Met een sneeuwscooter of husky’s kunt u onder begeleiding van een gids op zoek gaan naar het Noorderlicht (reis naar Lapland winnen). Deze prachtige lichtshow is één van de wonderen in de natuur. Meer dan 200 dagen per jaar is deze lichtshow in Lapland te zien. Een reis winnen naar Lapland is absoluut geen straf als u dit prachtige fenomeen met eigen ogen heeft gezien (reis naar Lapland winnen). Laat u verrassen door de prachtige wonderen in het Lapse landschap vol rendieren, husky’s en sneeuw.

Bekijk hier de Lapland reizen en tips >>

Wanneer u nog meer te weten wilt komen over prachtige rondreizen in Lapland dan kunt u eens een bezoekje brengen aan de welbekende website www.RondreisLapland.com.

Meer informatie over reizen door Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.