Reis Lapland kerst

Reis Lapland kerst

Lees hier verder over de kerst reizen in Lapland >>

Reis Lapland kerst, sluit het jaar geweldig af!
Witte kerst, een onvergetelijke reis naar Lapland! Is dat ook ieder jaar weer jouw wens : een witte kerst. Het is dan ook zo romantisch om tijdens de kerstdagen een witte wereld om je heen te hebben (reis Lapland kerst tip). Maar ja, in Nederland moet je toch echt wel veel geluk hebben, wil je een kerst met sneeuw meemaken. De meeste jaren beleven we de kerstdagen terwijl het buiten een beetje miezert. Kies nu echt voor een witte kerst en ga naar Lapland. Dan ben je absoluut verzekerd van sneeuw in de kerstvakantie.

Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor een reis te boeken naar Lapland in de kerstperiode. Wanneer u een vraag heeft dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten.

Reis Lapland kerst, een reis boeken:

Reis Lapland kerst                                                  Reis Lapland kerst         

           Reis Lapland kerst                                     Reis Lapland kerst

Reis Lapland kerst, leuke tips:

  • Romantische kerst in Lapland

Hoe sprookjesachtig en romantisch is het om de kerst door te brengen in Lapland. Voor veel mensen is dit echt een droom. Overdag ben je heerlijk met elkaar buiten in de sneeuw. Er is van alles te zien, te doen en te beleven (reis Lapland kerst tip). En ‘s avonds ga je gezellig met de hele familie of met de vriendengroep rond de open haard. Of wat denk je van een lekkere sauna. Ook dat is verrukkelijk na een dag in de kou.

  • Activiteiten tijdens de kerstdagen

Er is in december van alles te doen in Lapland. Denk hierbij aan fantastische skipistes met gegarandeerde sneeuwzekerheid, maak een tocht met een sneeuwscooter of ga eens ijsvissen (reis Lapland kerst tip). Wanneer je ‘s avonds ook graag nog wat onderneemt, kies dan eens voor een expliciete noorderlichtexcursie. Geweldig om mee te maken.

Bekijk hier de reizen Lapland kerstperiode >>

Laplandreizen kerst, meer informatie:

  • Kerstsfeer tijdens een vakantie in Lapland

Reis Lapland kerstToch is het wel heel kaal wanneer je op vakantie verder niets merkt van de kerstdagen. In Lapland hoef je daar echter absoluut niet bang voor te zijn. In de meeste hotels vind je ook volop kerstversiering, op eerste Kerstdag (reis Lapland kerst tip) kunnen toeristen op diverse plaatsen deelnemen aan fakkeltochten en op
verschillende plekken in Lapland kun je zelfs genieten van een echt kerstconcert. Aarzel niet langer, maar kies voor een fantastische witte kerst in Lapland (reis Lapland kerst tip).

Lapland bevat een overweldigende natuur, en natuurlijk helemaal gaaf om Lapland te bezoeken in de kerstperiode. Bekijk hierboven de mogelijkheden m.b.t. de reizen.

Lapland kerst 2015:

Voor wie altijd al eens naar Lapland had willen gaan is het erg leuk om eens met kerst te gaan. Zo kan het in de kerstperiode erg mooi zijn in Lapland. Lapland is prachtig met kerst, de sneeuw en de prachtige natuur. Bekijk hierboven de mogelijkheden om met kerst naar Lapland te gaan nog net in 2015. Wanneer u een goede tip heeft voor deze pagina of juist wat wilt vragen dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Lapland kerst 2016:

Met de kerst van 2016 naar Lapland? Boek nu een bijzondere reis en sluit het jaar geweldig af! Klik hierboven op de groene buttons of links om het actuele reisaanbod te bekijken voor de kerst van 2016 in Lapland.

Met de kerst naar Lapland? Boek nu een mooie reis naar het prachtige Lapland!

Meer informatie over vakanties en reizen in Lapland:

10 reacties

J · 8 november 2016 op 23:10

Ik wil heel graag rond de kerst naar Lapland gaan om een mooie rondreis te gaan maken met enkele excursies met bijvoorbeeld sledehonden. Ik wil in die periode graag voor 8 dagen naar het mooie Lapland gaan en wil absoluut de mooie natuur gaan zien ooit!! Ik hoop dat alles doorgaat.

    Bezoeker · 16 november 2016 op 22:43

    Als je naar Lapland wilt gaan dit jaar dan is het verstandig om de aanbiedingen te bekijken en de prijzen te vergelijken.

Anoniem · 15 november 2016 op 10:26

Met de kerst dit jaar lijkt het me ontzettend bijzonder op een reis te maken door Lapland samen met mijn vriendin als jubileumcadeau.

Joris · 15 november 2016 op 18:50

Als je dit jaar met de kerst naar Lapland wilt gaan kan je dan voor bijvoorbeeld 800 pp gaan voor een korte reis?

JJ · 15 november 2016 op 22:34

Ik weet niet of we dit jaar met de kerst naar Lapland kunnen gaan maar hopelijk wel volgend jaar of het jaar daarna, het lijkt mij immers geweldig om deze reis ooit te mogen meemaken.

JKL · 16 november 2016 op 12:47

Hallo mensen van RondreisLapland, ik wil even zeggen dat jullie een duidelijke site hebben maar er mag wat mij betreft nog wel wat meer ervaringen van mensen bij zodat je toch beter te weten kan komen welke reis je het beste voor bijvoorbeeld de kerstperiode kan gaan boeken. Komt er binnenkort meer of hoe gaan jullie dat doen?

Jannet · 16 november 2016 op 22:37

Ga je het redden als je voor 1500 totaal voor 2 personen een week naar Lapland wilt gaan? Heb je er dan wel eten bij of helemaal niets?

Gr · 9 december 2016 op 17:24

Dit jaar gaan we het helaas niet meer redden gezien het vakantiebudget wat we dit jaar hadden, dit staat echt op de planning voor één van de komende jaren.

Bezoeker · 14 november 2018 op 10:36

Ga jij met de kerstperiode naar Lapland? We zijn benieuwd hoelang je wilt gaan en met welke samenstelling, ga je met iemand, met het gezin of misschien alleen?

Moderator · 20 december 2018 op 09:44

Ga jij deze kerst naar Lapland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.