Reis Fins Lapland

Vakantie lapland inclusief excursies

Reis Fins Lapland

Reis Fins Lapland

Lees hier verder over reizen door Fins Lapland >>

Reis Fins Lapland, maak een mooie reis door het unieke Lapland! Bezoek het prachtige Lapland en geniet van de bijzondere omgeving!
Een fantastische reis naar het winterwonderland van Europa. Want dat is eigenlijk hoe je Lapland het beste kunt omschrijven. In dit dunbevolkte gebied vind je nog grote aaneengesloten natuurgebieden, waar je kunt genieten van het wonderschone winterlandschap en uiteraard ook talloze winterse activiteiten kunt ondernemen (Reis Fins Lapland tip). Een reis naar Lapland laat je kennis maken met een totaal andere wereld en is daardoor een unieke belevenis. Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheden van rondreizen in Lapland door het Finse gedeelte (Reis Fins Lapland tip).

Ben je van plan om een mooie reis te boeken door Fins Lapland dan kan je hieronder de reizen bekijken door op de groene knop te klikken.

Reizen Fins Lapland boeken:

Reis Fins Lapland                                                  Reis Fins Lapland         

           Reis Fins Lapland                                     Reis Fins Lapland 

Reis Fins Lapland, reistips:

  • Sneeuwsafari met een husky slee

Kleed je lekker warm en dik aan en ga mee op een slede getrokken door husky honden. De ervaren gids kent de mooiste gebieden in de streek en onderweg is de Reis Fins Laplandkans groot dat je wilde dieren zoals rendieren en bruine beren tegen komt (Reis Fins Lapland tip). Er bestaan husky tochten van enkele uren tot zelfs complete trektochten van enkele dagen.

  • Een tocht met een sneeuwscooter

Ben je in voor wat meer actie. Doe dan je helm op en maak een spannende tocht op de sneeuwscooter. Het geeft een geweldig gevoel om over de kleine bospaadjes te crossen. Maar ook over een bevroren meer met een sneeuwscooter is een unieke ervaring. De gids zal voor een zo afwisselend mogelijke route zorgen en misschien zie je onderweg nog wel een aantal wilde dieren (Reis Fins Lapland tip).

Bekijk hier de reis naar Fins Lapland en tips >>

  • Land van het noorderlicht

Met een klein beetje geluk ben je in staat om dit geweldige natuurfenomeen te aanschouwen. Het is een onbeschrijfelijke ervaring om dit natuurwonder aan de hemel te zien terwijl je uitkijkt over het besneeuwde landshap bij nacht dat verlicht wordt door dit wonderlijke licht. Wanneer je zelf getuige bent geweest van het Noorderlicht zul je onderstrepen dat dit prachtige schouwspel met geen enkele camera goed is vast te leggen (Reis Fins Lapland tip).

  • Lapland is dichterbij dan u denkt

Vanaf Schiphol sta je in minder dan 3 uur in Fins Lapland. Waar je met recht kunt zeggen dat je je in de noordpoolcirkel bevindt.

Er zijn tal van excursies te doen wanneer u een mooie reis door Lapland wilt maen, zo kunt u denken aan een bijzondere reis op een sneeuwscooter, een bijzondere tocht met rendieren maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om te overnachten in een prachtige ijsiglo. Voor meer informatie over deze excursies kunt u op één van bovenstaande links klikken, tevens vindt u de prijzen terug en het actuele reisaanbod.

Veel plezier met het uitzoeken van uw geweldige reis door Lapland.

Meer informatie over reizen door Lapland en vakanties:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.