Levi Lapland

Vakantie Lapland Finland

Levi Lapland

Levi Lapland

Lees hier verder over Lapland Levi en rondreizen >>

Optimaal wintersportplezier in Levi. Ga genieten door middel van een rondreis of vakantie in Levi Lapland.
In Europa bestaat er een ruime keuze als het gaat om wintersportbestemmingen. Echter zijn er maar weinig plekken waar tevens natuurfenomenen te zien zijn. Levi is één van die plekken waar je fantastisch kunt langlaufen, in een slee met rendieren de omgeving kunt verkennen of als gehypnotiseerd naar het prachtige Noorderlicht staart. Levi in Lapland biedt een uitmuntende mogelijkheid om van een onvergetelijke wintersport te genieten. Bekijk hieronder meer informatie over Levi Lapland en bekijk de mooiste reizen.

Levi Lapland:

Skigebied.
Wellicht zal Finland niet zo snel in je op komen wanneer je aan wintersport denkt. Een vergissing, want de meeste sneeuw van Europa is hier te vinden. Finland, en met name Lapland, heeft diverse skigebieden met vakkundige geprepareerde pistes. De doorgewinterde wintersporter, maar ook de gelegenheidsskiër komen hier beiden aan hun trekken. Daarnaast is de sublieme omgeving te verkennen met sledes die voortgetrokken worden door husky’s. Levi is een modern wintersportdorp dat alle voorzieningen heeft voor zelfs de meest veeleisende wintersporter. Het is een Levi Laplandpopulaire plek om te skiën. Een vreemde gewaarwording is dat je tussen november en februari de zon amper ziet. De talloze lichtjes op de pistes geven een feestelijk gevoel. In deze tijd is er gegarandeerd sneeuw met hoogtes van soms wel een meter hoog.

 

Genoeg te doen.
Wie denkt dat Levi een dorpje is waar enkel skiërs huizen heeft het mis. Sleetochten en hikings zijn volop te ondernemen, maar een onvergetelijke ervaring is het aanschouwen van het Noorderlicht. Dansende stralen in allerlei kleuren die vanuit de horizon opvlammen. Het is een mysterieus beeld dat je nooit zult vergeten. Een absolute aanrader. Dit sprookjesachtige gebied is dus niet enkel voor skihelden, maar ook voor snowboarders. De Lapse cultuur is rijk, zodat paardrijden, rendierenfarms bezoeken, ijsvissen en zelfs ijszwemmen tot de mogelijkheden behoren. Ook is er Kidsland en zijn er veel charmante restaurantjes. Regionale producten zijn in winkeltjes aan te schaffen. Na de skibus te hebben genomen en Ice go-karting te hebben geprobeerd, net als fakkelskiën, paragliding, skispringen, skisafari en langlaufen is het tijd voor een fijne Spa behandeling, om vervolgens het Lapse leven te vieren in de gezellige Après-ski barretjes.

Levi Lapland vakanties:

Boek een mooie reis naar Lapland door op onderstaande link te klikken. Je komt de mooiste Lapland reizen en excursies tegen en kan vervolgens een mooie reis uitzoeken.

Bekijk hier meer over Lapland reizen Levi >>

Meer informatie over Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.