Lapland vakantie winter

Lapland vakantie winter

Lapland vakantie winter

Lapland vakantie winter

Lees hier verder over Lapland vakanties in de winter >>

Een vakantie in Lapland tijdens de winter? Geweldig! Ga nu naar Lapland en boek een prachtige wintervakantie! Geniet van de rust, de bijzondere omgeving en de prachtige excursies die er te maken zijn in de winter.
Een vakantie naar Lapland in de winter is een ervaring om nooit meer te vergeten. De prachtige beboste landschappen zijn voorzien van een dikke laag sneeuw. Vanaf eind oktober begint de eerste sneeuw te vallen en dit pak blijft zeker tot mei liggen. In de wintermaanden is Lapland absoluut een sneeuwzekere bestemming om te bezoeken (Lapland vakantie winter tip). Het is heerlijk om hier rond te kijken en te genieten van de prachtige omgeving. Het is een aanrader om niet alleen sneeuwwandelingen te maken, maar ook excursies te boeken. Een vakantie Lapland in de winter is tenslotte niet geslaagd als u niet minimaal één excursie heeft gedaan.

In de winter naar Lapland:

Lapland vakantie winter                                                  Lapland vakantie winter         

           Lapland vakantie winter                                     Lapland vakantie winter 

Lapland vakantie winter, tips:

  • Maak een safari door de sneeuw.

Lapland vakantie winterSneeuwsafari’s zijn de populairste excursies om te maken tijdens een vakantie in Lapland. De safari’s kunnen gemaakt worden met husky’s, sneeuwscooters en rendieren. Met husky’s is het zelfs mogelijk om meerdere dagen achter elkaar rond te reizen door Lapland. Deze prachtige dieren leggen afhankelijk van het weer tussen de 25 en 50 kilometer per dag af. Als u meegaat op safari, dan mag u deze prachtige dieren leren verzorgen en even zelf de touwtjes in handen nemen. U bestuurt zo een huskyslede met 4 a 6 honden. Naast husky’s kunt u ook een bezoek brengen aan een rendierenboerderij. Maak kennis met de rendier en maak een tochtje in een slede (Lapland vakantie winter tip).

  • Skiën of vissen op het ijs.

Skiën kan natuurlijk als geen ander tijdens de winter in Lapland. Er zijn verschillende pistes waar u alle rust en ruimte heeft om te skiën. Bij uw eigen accommodatie kunt u alle benodigdheden huren. Naast skiën kunt u gaan ijsvissen als excursie (Lapland vakantie winter tip). Probeer een grote vis te vangen die vervolgens op het kampvuur als avondmaaltijd wordt bereid. Een vakantie in Lapland tijdens de winter is absoluut een hele belevenis, waarin u midden in de natuur kunt leven (Lapland vakantie winter tip).

Bekijk hier de Lapland vakantie voor de winter >>

Het is natuurlijk geweldig om een mooie vakantie te boeken naar Lapland in de winter en genieten van de sneeuw en prachtige excursies. Wanneer u zelf een goede tip heeft voor een mooie vakantie of rondreis door Lapland dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Meer informatie een mooie reis door Lapland

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.