Lapland vakantie sneeuwscooter

Vakantie lapland inclusief excursies

Lapland vakantie sneeuwscooter

Lapland vakantie sneeuwscooter

Lees hier meer over sneeuwscooter vakanties in Lapland >>

Met de sneeuwscooter op vakantie in Lapland? Een geweldige ervaring voor hem en haar!
Een vakantie in Lapland kan eigenlijk niet zonder de sneeuwscooter te gebruiken. In vrijwel ieder gebied worden er excursies georganiseerd met sneeuwscooters. Verschillende safari’s kunt u hiermee afleggen en op een nieuwe manier Lapland ontdekken. Het is natuurlijk hartstikke leuk om zelf uw eigen sneeuwscooter te besturen (Lapland vakantie sneeuwscooter). Met behulp van een gids gaat u de wildernis in om samen de mooiste plekjes te ontdekken. Een aantal opvallende excursies met een sneeuwscooter in Lapland hebben we voor u op een rijtje gezet. Wanneer u van plan bent om een prachtige sneeuwscootersafari te boeken door Lapland dan kunt u hieronder meer gewenste informatie terugvinden.

Door hieronder op de blauwe link te klikken kan je de mooiste Lapland reizen bekijken, vergelijken en eventueel een mooie reis boeken.

Ontdek het Noorderlicht met de sneeuwscooter.
Eén van de favoriete plekjes om naartoe te gaan met de sneeuwscooter is natuurlijk een uitzicht punt van het Noorderlicht. Met een sneeuwscooter gaat u samen met een gids s’avonds de wildernis in (Lapland vakantie sneeuwscooter). U kunt hier genieten van een prachtig lichtspektakel dat 200 avonden per jaar zichtbaar is. Een bijzondere belevenis dat helaas wel weersafhankelijk is, maar met een vakantie in Lapland heeft u de grootste kans om dit lichtspektakel te zien.

Sneeuwscootersafari Lapland boeken:

Lapland vakantie sneeuwscooter                                                  Lapland vakantie sneeuwscooter         

           Lapland vakantie sneeuwscooter                                     Lapland vakantie sneeuwscooter 

Lapland vakantie sneeuwscooter:

  • Een bezoek aan de rendierenboerderij met een sneeuwscooter.

Naast het besturen van een sneeuwscooter tijdens een vakantie in Lapland is de rendier natuurlijk ook een hoogtepunt. In Lapland wonen zelfs meer rendieren, dan inwoners en dit maakt het dier natuurlijk extra speciaal (Lapland vakantie sneeuwscooter). U kunt ze tijdens een bezoek aan de rendierenboerderij van dichtbij meemaken. Daarnaast mag u een eeuwenoude Lapse traditie meemaken waarbij u een ritje mag maken in een arrenslede.

Bekijk hier de Lapland reizen en meer info >>

  • Ga op ijsvissafari en vang uw eigen avondeten.

Lapland vakantie sneeuwscooterEen echte ervaring in de natuur is door samen met een gids te gaan ijsvissen. Met de sneeuwscooter brengt u een bezoek aan bevroren meer. In het meer is een gat gemaakt waarin u kunt gaan vissen (Lapland vakantie sneeuwscooter). U vist absoluut in een adembenemende omgeving en met een beetje geluk pakt u de vangst van de dag. De complete vangst wordt vervolgens bereid op een haardvuur.

Heeft u een vraag of juist een goede tip welke toe te voegen valt aan deze pagina dan kunt u hieronder het formulier invullen. Een mooie reis door Lapland maken, dat kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zo kunt u het Noorderlicht gaan bewonderen, gaan ijsvissen, slapen in een prachtig ijshotel en zijn er nog tal van andere excursies te boeken. Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis door Lapland.

Meer informatie over Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.