Lapland vakantie november

Vakantie Lapland blokhut

Lapland vakantie november

Lapland vakantie november

Lees hier verder over de Lapland vakanties in november >>

Een vakantie in Lapland in november? Boek deze reis!
Een vakantie naar Lapland in november is absoluut een aanrader als u dol bent op sneeuw en de natuur. Eind oktober begint het vaak al flink te sneeuwen en in de maand november ligt er een dik pak sneeuw op u te wachten (Lapland vakantie november). Naast de sneeuw ligt de temperatuur tot ver onder het vriespunt en kunt u op ontdekkingsreis gaan door Lapland. Tijdens uw rondreis kunt u verschillende excursies maken waarbij u nog meer te weten komt over het bijzondere landschap. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie in november boeken, kom achter de onvergetelijke ervaringen van rondreizen en vakanties in Lapland.

Door hieronder op één van de links te klikken kom je bij de specialist terecht waar je een prachtige reis naar Lapland kan gaan boeken, zo ook voor de maand november.

Indien u graag een mooie vakantie wilt boeken naar Lapland (bijvoorbeeld in de novemberperiode) dan kunt u hieronder de reizen bekijken.

Lapland vakantie november boeken:

Lapland vakantie november                                                  Lapland vakantie november         

           Lapland vakantie november                                     Lapland vakantie november 

In november naar Lapland?

  • Maak een excursie op sneeuwscooters tijdens een vakantie in Lapland.
    Lapland vakantie november
    Een vakantie in Lapland in november is ideaal om op pad te gaan op sneeuwscooters. Tijdens de wintermaanden ligt er voldoende sneeuw op de grond om met de scooter overheen te gaan. Het is een vervoersmiddel dat veelvuldig gebruikt wordt om lange afstanden door de sneeuw af te leggen (Lapland vakantie november). Naast de lange afstanden kunt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar het Noorderlicht (Lapland vakantie november). Een bijzonder lichtspektakel dat in november bijna iedere avond de hemel vult. Overdag kunt u samen met een gids een bezoekje brengen aan een rendierenboerderij. U leert hier alles over de rendieren waarvan er in Lapland zelfs meer leven, dan inwoners. Dit soort prachtige excursies kunt u maken met een sneeuwscooter.
  • Ga op pad met de husky’s tijdens een excursie in november.
    Lapland vakantie november
    Tijdens een vakantie in Lapland in november kunt u een tochtje maken door de wildernis met een echte husky slee. Hondenliefhebbers kijken hun ogen uit als ze een tripje mogen maken met 4 tot 6 husky’s (Lapland vakantie november). Naast een ritje maken door de wildernis mag u ook zelf de slee besturen. U helpt tijdens de tussenpauze ook mee met de verzorging van deze prachtige dieren. Afhankelijk van het weer legt u al snel 25 a 50 kilometer per dag af en eventueel kunt u een safari van meerdere dagen achter elkaar maken. Een mooie husky reis maken en meer te weten komen over deze prachtige reis? Ga dan naar: https://laplandreizen.com/vakantie-lapland-sledehonden/.

Bekijk hier de november vakanties in Lapland >>

Heeft u een vraag of juist een tip voor deze pagina? Dan kunt u hieronder het formulier invullen. Tevens heeft u de mogelijkheid om de reizen met elkaar te vergelijken, de prijzen te bekijken, ervaringen en de mogelijkheid om een mooie reis te boeken wanneer u op één van de links hierboven klikt. Veel plezier met het maken van een geweldige reis door Lapland, bijvoorbeeld het Finse gedeelte of het maken van een mooie rondreis door Noorwegen, Zweden of een stukje van Rusland.

Meer informatie over vakanties in Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.