Lapland vakantie 4 dagen

Vakantie Lapland januari 2016

Een vakantie Lapland in 4 dagen. Geniet van een unieke reis naar het prachtige Lapland voor 4 dagen!
Een vakantie naar Lapland in 4 dagen tekort? Als uw vakantie goed gepland is, dan kunt u prima binnen 4 dagen een leuke vakantie beleven in Lapland. Vooral tijdens de wintermaanden kunt u 4 dagen lang de leukste excursies boeken. Wij raden u wel aan om eventueel indien mogelijk een vlucht in de ochtend te boeken. Terug kunt u het beste s’avonds weer naar huis vliegen. Als u in de ochtend vertrekt met een directe vlucht, dan kunt u direct in de middag of avond uw eerste excursie beleven en het echte Lapland ontdekken. Wilt u een mooie vakantie naar Lapland boeken voor 4 dagen, bekijk dan hieronder meer informatie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Lapland:
Bestemmingen / beschikbaarheid
Praktische informatie
Excursies / overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij Kras is informatie te vinden over Lapland en de reizen.

Lapland vakantie 4 dagen:

  • Excursies plannen in 4 dagen Lapland.

Lapland vakantie 4 dagenU heeft slechts 4 dagen de tijd in het prachtige Lapland. Hoe kunt u de reis het beste gaan inplannen? Wij raden u aan om geen excursies van 6 uur te maken als u graag meerdere activiteiten op één dag wilt doen. Een sneeuwscooter safari of een husky safari kan al in 2 uur beleeft worden. U heeft zo de dag goed gevuld en u maakt toch alles mee wat u graag wilt zien tijdens een vakantie in Lapland.

  • Georganiseerde reis voor 4 dagen Lapland boeken.

Naast een tripje boeken met losse excursies kunt u ook een georganiseerde reis voor 4 dagen Lapland boeken. De reis is al helemaal afgesteld op de 4 dagen die u heeft in dit betoverende landschap. U kunt zo een complete reis met excursies boeken compleet gepland rondom de 4 dagen dat u in Lapland verblijft.

Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat u zoveel mogelijk van de prachtige omgeving kunt zien. U gaat natuurlijk een keer een tochtje maken met Husky’s of een bezoekje brengen aan de elandenboerderij. Om het helemaal af te maken gaat u op zoek naar het Noorderlicht en dit allemaal binnen 4 dagen. Boek vandaag nog uw eigen weekend weg naar het prachtige noorden van Finland of Zweden.

Meer informatie over vakanties in Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.