Lapland reis 4 dagen

Vakantie Noorwegen Lapland

Maak een reis van 4 dagen naar Lapland!
Een reis naar Lapland maken in 4 dagen is absoluut niet onmogelijk. Het is heerlijk om er even een lang weekend helemaal tussenuit te gaan. U kunt bijvoorbeeld op vrijdag binnen 3 uur naar Lapland vliegen met een rechtstreekse vlucht. Op maandag vliegt u weer terug zodat u echt het hele weekend heeft kunnen genieten van Lapland.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Lapland:
Bestemmingen / beschikbaarheid
Praktische informatie
Excursies / overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij Kras is informatie te vinden over Lapland en de reizen.

Dit lijkt misschien wat kort, maar in een volledig weekend kunt u nog genoeg ondernemen. U kunt in de ochtend al richting Lapland vliegen, waardoor u in de middag al welkom geheten kunt worden. In de middag kunt u direct genieten van het lokale eten en eventueel kunt u later op de dag al uw eerste excursie maken. Plan uw dagen goed in zodat u echt kunt genieten van uw reis naar het noorden van Europa.

Een unieke 4 daagse reis

  • Regel uw excursies vooraf door goed te plannen.

Lapland reis 4 dagenEen reis van 4 dagen naar Lapland betekent natuurlijk wel dat u beperkt de tijd heeft om uw vakantie door te brengen. Het is belangrijk om uw excursies goed in te plannen, zodat u echt alle tijd heeft om alles te ontdekken. Online kunt u tijdens het boeken van uw vakantie in Lapland direct uw excursies inplannen.

U kunt vaak nog zelf tijden uitzoeken en uw 4 dagen zo prima vol plannen met de leukste excursies. Vergeet absoluut niet om een excursie te maken met Husky’s, rendieren, sneeuwscooters en een bezoekje aan het Noorderlicht. Deze activiteiten mogen absoluut niet ontbreken tijdens een vierdaagse vakantie in Lapland.

Laat uw adviseren door een reisorganisatie.

Voigt is één van de reisorganisaties gespecialiseerd in reizen naar Lapland. Ze kunnen u goed informeren over de invulling van een reis van 4 dagen in Lapland. Uiteraard kunnen ze u ook voordelig helpen aan een paar leuke excursies en kunt u regelmatig gebruik maken van een leuke aanbieding. Laat u vooral helpen met de invulling van uw vierdaagse reis!

Meer informatie over reizen door Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.