Lapland reis 4 dagen

Maak een reis van 4 dagen naar Lapland!
Een reis naar Lapland maken in 4 dagen is absoluut niet onmogelijk. Het is heerlijk om er even een lang weekend helemaal tussenuit te gaan. U kunt bijvoorbeeld op vrijdag binnen 3 uur naar Lapland vliegen met een rechtstreekse vlucht (Lapland reis 4 dagen). Op maandag vliegt u weer terug zodat u echt het hele weekend heeft kunnen genieten van Lapland.

Dit lijkt misschien wat kort, maar in een volledig weekend kunt u nog genoeg ondernemen. U kunt in de ochtend al richting Lapland vliegen, waardoor u in de middag al welkom geheten kunt worden. In de middag kunt u direct genieten van het lokale eten en eventueel kunt u later op de dag al uw eerste excursie maken. Plan uw dagen goed in zodat u echt kunt genieten van uw reis naar het noorden van Europa.

Door hieronder op één van de blauwe links te klikken komt u meer te weten over de geweldige reizen die er te maken zijn door Lapland voor 4 dagen.

Wanneer u een bijzondere reis door Lapland wilt boeken voor 4 dagen dan kunt u hieronder enkele tips terugvinden. Wanneer u een goede tip heeft voor onze lezers dan kunt u hieronder het formulier invullen, enkel informatie dat gaat over reizen door Lapland voor 4 dagen.

4 daagse reis door Lapland boeken:

Wat is er allemaal mogelijk in 4 dagen wanneer je een reis wilt maken door Lapland, en is dit überhaupt wel mogelijk? Bekijk hieronder meer informatie over de mogelijkheden voor een 4 daagse reis door Lapland.

Lapland reis 4 dagen                                                  Lapland reis 4 dagen         

           Lapland reis 4 dagen                                     Lapland reis 4 dagen 

Een unieke 4 daagse reis

  • Regel uw excursies vooraf door goed te plannen.

Lapland reis 4 dagenEen reis van 4 dagen naar Lapland betekent natuurlijk wel dat u beperkt de tijd heeft om uw vakantie door te brengen. Het is belangrijk om uw excursies goed in te plannen, zodat u echt alle tijd heeft om alles te ontdekken. Online kunt u tijdens het boeken van uw vakantie in Lapland direct uw excursies inplannen. U kunt vaak nog zelf tijden uitzoeken en uw 4 dagen zo prima volplannen met de leukste excursies (Lapland reis 4 dagen). Vergeet absoluut niet om een excursie te maken met Husky’s, rendieren, sneeuwscooters en een bezoekje aan het Noorderlicht. Deze activiteiten mogen absoluut niet ontbreken tijdens een vierdaagse vakantie in Lapland.

Bekijk hier de 4 daagse vakanties in Lapland en rondreizen >>

  • Laat uw adviseren door een reisorganisatie.

Voigt is één van de reisorganisaties gespecialiseerd in reizen naar Lapland. Ze kunnen u goed informeren over de invulling van een reis van 4 dagen in Lapland. Uiteraard kunnen ze u ook voordelig helpen aan een paar leuke excursies en kunt u regelmatig gebruik maken van een leuke aanbieding (Lapland reis 4 dagen). Laat u vooral helpen met de invulling van uw vierdaagse reis! Heeft u vragen over een mooie reis naar Lapland voor bijvoorbeeld vier dagen dan kunt u op de onderstaande link klikken, daar vindt u vrijwel alle informatie voor het boeken van een bijzondere reis door Lapland. Zo zijn er tal van excursies te boeken, individuele reizen en compleet georganiseerde rondreizen door Lapland.

4 dagen vakantie Lapland:

Heeft u een goede tip of een unieke ervaring meegemaakt in Lapland dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten.

Bekijk hier de 4 daagse Lapland reis >>

Wanneer u van plan bent om een bijzondere reis door Lapland te maken dan is dit ook mogelijk om dit bijvoorbeeld in Noorwegen te doen of in een ander land waarin Lapland zich bevindt. Voor meer informatie over een rondreis Noorwegen kunt u meer te weten komen op het internet en uiteindelijk een keuze maken uit de gebieden. Wat mee te nemen tijdens een rondreis? Wat zijn de reisopties voor Noorwegen? Enkele interessante links: www.rondreisnoorwegen.eu en www.noorwegenvakantie.net.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Meer informatie over reizen door Lapland:

14 reacties

Anoniem · 3 november 2016 op 21:47

Kan je wel genoeg zien als je voor vier dagen naar Lapland gaat en welke plek kan je dan het beste pakken?

Anoniem · 5 november 2016 op 07:18

Ik zou graag met mijn vriendin voor een midweek naar Lapland willen gaan, in welke periode kan je dan het beste gaan om optimaal te kunnen genieten van de bijzondere omgeving?

Lenie · 17 november 2016 op 23:07

Een aantal dagen door Finland en Lapland reizen lijkt me wel wat. De opties ga ik naast elkaar houden want ik en mijn partner zijn van plan om een mooie romantische reis door Scandinavië te gaan maken.

Anoniem · 20 december 2016 op 12:45

Voor 4 dagen door Lapland reizen heb je dan wel voldoende de tijd eigenlijk? Wat kan je dan het beste wel doen en wat niet eigenlijk?

Anoniem · 9 januari 2017 op 16:56

4 dagen Lapland red je dat wel allemaal qua tijd

Peter · 24 januari 2017 op 16:31

Als je voor 4 dagen naar Lapland wilt gaan en dan door reizen naar Noorwegen is dit dan de moeite waard en niet te duur? Wat ben je voor 4 dagen ongeveer gemiddeld kwijt?

Anoniem · 5 maart 2017 op 16:11

4 dagen Lapland lijkt me geweldig, zeker als je dit in combinatie kan doen met een ander Scandinavisch land.

Anoniem · 28 april 2017 op 13:22

Heb je wel voldoende de tijd als je vier dagen naar Lapland gaat?

Ano · 4 november 2017 op 22:23

Het lijktme echt geweldig om voor een aantal dagen naar Lapland te gaan, een lange tijd hoeft voor mij niet maar voor een paar dagen, bijvoorbeeld vier lijkt me super. Even lekker weg.

Anoniem · 7 november 2017 op 21:32

Een rondreis door Lapland
Wanneer je een groot deel van Lapland wilt gaan bekijken, kun je dat het beste tijdens de zomermaanden doen. De zomer duurt van mei tot en met september. Lapland is een goede keuze om op vakantie te gaan, maar je zal voordat je gaat je toch wel eerst moeten verdiepen in wat Lapland te bieden heeft.

Mogelijkheden
Lapland is geen land, maar een groot gebied in het hoge noorden van Europa. Het omvat het hoge noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en een deel van Rusland. Het is bijna niet mogelijk om alles tijdens een reis te gaan bekijken in Lapland, tenzij je niet aan tijd gebonden bent. Een goede portemonnee is een vereiste als je heel Lapland in een keer zou willen gaan bezichtigen. Je zal er dan echt een paar maanden voor uit moeten trekken. Dat is zeker het geval als je de rondreis alleen zou willen maken. Ook al maak je hem in principe alleen, en niet met een reisgezelschap, zal je veel dingen met een reisgids moeten doen. Wanneer je bijvoorbeeld door de bergen van het hoge noorden van Noorwegen wilt trekken, is het gevaarlijk als je geen reisgids bij je hebt. Het kan in het hoge noorden binnen een uur zeer slecht weer worden. Dan moet je weten waar je kunt schuilen. De reisgids kan je daarbij helpen. Ook kan je in het hoge noorden nog wilde beren tegenkomen. Ook dan moet je weten wat je moet doen om niet aangevallen te worden.

Uitstippelen rondreis
Je moet een rondreis zeer goed uitstippelen. Wat wil je in Lapland gaan doen? Je moet alles vooraf vastleggen, ook de reisgids(en) die je nodig hebt. Het vastleggen van de reis doe je bij een erkend reisbureau. Zij zullen je er ook op wijzen wat je allemaal nodig hebt voor een rondreis, zoals papieren en dergelijke. Wanneer je met een groepsreis meegaat, is het allemaal een stuk eenvoudiger. Je kiest dan een groepsreis uit door Lapland en alles is hierbij automatisch geregeld. Je krijgt een goede chauffeur die alle mooie plaatsen weet in Lapland. Je zal geen spijt hebben van de rondreis door Lapland, zeker niet als hij geheel verzorgd is.

Anoniem · 7 november 2017 op 23:05

Een echt unieke vakantiebestemming? Lapland is een uniek land en vaak een vergeten bestemming voor een vakantie. Dit land kenmerkt zich aan zijn noordelijk klimaat, prachtig landschap en verrijkende cultuur. Lapland is een bij uitstek perfecte plek voor een rondreis. Voor zowel jong als oud, single of gezin, het heeft genoeg te bieden om een onvergetelijke vakantie te beleven. Tijdens je rondreis aan Lapland zijn dit bezienswaardigheden en activiteiten die niet mogen ontbreken.

Het dorp van de kerstman
Altijd al willen zien waar de kerstman zijn cadeaus maakt en verstuurt? In Lapland bevindt zich de accommodatie van de kerstman. Het is een toeristische trekpleister dat zeker de moeite waard is om te bezoeken tijdens de rondreis. Je kunt hier een rondleiding krijgen en zien hoe de fabriek van de kerstman eruit ziet. Een perfect uitje voor een gezin, maar blijft ook altijd leuk voor volwassenen.

Huskyslee rit
Altijd al met een huskyslee mee willen gaan? In Lapland kun je op verschillende locaties mee met deze ritten. Deze worden als entertainment aangeboden of als vervoersmiddel voor de jacht. Je kunt zelfs een aantal dagen op stap gaan en overnachten in de natuur. Let op dat de nachten enorm koud zijn en dat je goed voorbereid op stap moet. Het is een onvergetelijke beleving en zeker de moeite waard als je in Lapland bent.

Het noorderlicht
Een prachtig natuurfenomeen dat alleen in de Noordelijke delen van de wereld te zien is, het noorderlicht. Je hebt geluk in Lapland dat hier het noorderlicht vaak te zien is, zeker in de wintermaanden. Bezoek een noordelijke plek en geniet ’s avonds van een prachtig heldergroen kleurende hemel.

Lapland is een uniek land dat zich perfect leent voor een vakantiebestemming. Met een rondreis zie je het meeste van het land en cultuur, natuur en avontuur kun je op deze manier het best afwisselen. Kijk naar het noorderlicht, ga mee op een huskyslee of bezoek het dorp van de kerstman. Er is genoeg te beleven in Lapland.

Moderator · 13 november 2018 op 22:41

Ben je van plan om 4 dagen naar Lapland te gaan? Wat wil je in deze “relatief” kortere tijd allemaal ervaren?

Bezoeker · 14 november 2018 op 09:58

Wij zijn benieuwd of je besloten hebt om voor 4 dagen naar Lapland te gaan. Welke excursies boek je?

Moderator · 9 december 2018 op 18:26

Zou jij voor 4 dagen willen gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.