Lapland korte vakantie

Lapland korte vakantie

Lees hier verder over de korte vakanties in Lapland >>

Een korte vakantie naar Lapland.
Lapland is uitstekend geschrikt voor een korte vakantie. Het prachtige landschap staat vooral in het teken van de natuur. Een midweek of een lang weekend is prima om rond te reizen en verschillende excursies te doen. Tijdens de wintermaanden is het eventueel ook mogelijk om een safari tocht van een paar dagen te maken. U gaat met bijvoorbeeld husky’s of sneeuwscooters op pad om een paar dagen rond te trekken door het schitterende landschap. De gids laat u graag de mooiste plekjes van Lapland zien. Hieronder leest u meer informatie over een korte vakantie naar Lapland. Wanneer u een goede tip heeft voor een korte vakantie op Lapland dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Een korte reis naar Lapland boeken? Ga dan naar de specialist door hieronder op één van de blauwe links te klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een Lapland korte vakantie of rondreis!

U kunt zo tijdens een korte vakantie een prachtig beeld krijgen van Lapland. Iedere dag afhankelijk van het weer leggen de husky’s tussen de 25 a 50 kilometer af door de complete wildernis. Een gids navigeert u naar comfortabele hutten midden in de natuur om de nacht door te brengen. Dineren gebeurt uiteraard bij een knapperig kampvuur met een stukje rendierenvlees (Lapland korte vakantie tip). Wanneer u van plan bent om een mooie en korte vakantie te boeken naar Lapland dan kunt u hieronder de aanbieders terugvinden voor dit soort reizen.

Een korte vakantie boeken dat kan voor bijvoorbeeld een aantal dagen, zo kunt u bijvoorbeeld voor een midweek gaan, een week maar ook langer. Een korte vakantie boeken hoeft niet zozeer nadelig te zijn, wel is er minder tijd voor excursies maar er is genoeg te zien! Bekijk hieronder het actuele reisaanbod voor korte en lange vakanties op Lapland.

Lapland korte vakantie boeken:

Lapland korte vakantie                                                  Lapland korte vakantie         

           Lapland korte vakantie                                     Lapland korte vakantie   

Eigenlijk zijn er tal van mogelijkheden om een prachtige rondreis (of vakantie) te boeken, hieronder vindt u enkele leuke excursies die binnen een korte vakantie te boeken zijn (Lapland korte vakantie tip). Meer te weten komen over korte vakanties en rondreizen in Lapland? Ga dan naar: https://vakantielapland.com/.

Bekijk hier de korte vakanties in Lapland >>

Lapland korte rondreis:

  • De mooiste excursies tijdens een korte vakantie in Lapland.

Lapland korte vakantieUw tijd is tijdens een korte vakantie in Lapland natuurlijk beperkt. Het is belangrijk om uw safari’s goed in te delen. Vaak is het mogelijk om in de ochtend en avond een safari te doen. In de middag heeft u dan nog tijd vrij om lekker te gaan skiën of een souvenir te kopen in het lokale dorpje. U kunt bijvoorbeeld in de avond met sneeuwscooters een tocht maken naar het Noorderlicht (Lapland korte vakantie tip). In de vroege ochtend kunt u met Husky’s of rendieren op pad gaan door de wildernis, terwijl uw eigen gids u de mooiste plekjes laat zien.

De excursies die te doen zijn in Lapland zijn eindeloos en stuk voor stuk een geweldige ervaring. Ga voor meer informatie naar onderstaande link, klik erop en boek een geweldige reis in Lapland.

Bekijk hier meer informatie over Lapland reizen >>

  • Sluit uw korte vakantie in Lapland af door te gaan ijsvissen.

Heeft u nog geen avondeten op uw laatste dag (Lapland korte vakantie tip)? Ga samen met een gids ijsvissen en vang de grootste vis van uw groepje. Deze vis kunt u na afloop op het haardvuur grillen en s’avonds opeten, tijdens uw laatste dag in de wilde natuur van Lapland. Heeft u een goede tip voor een korte vakantie in Lapland dan kunt u hieronder een tip invullen voor onze lezers.

Wanneer u van plan bent om een bijzondere rondreis door Lapland te maken dan kunt u ook eens een kijkje nemen op Lapland Reizen.

Van plan om een mooie reis te boeken naar Lapland dan kan je hierboven op één van de blauwe links klikken.

Meer informatie over vakanties in Lapland en reizen:

1 reactie

Anoniem · 25 oktober 2016 op 06:35

Een korte vakantie voor bijvoorbeeld vier dagen lijkt ons ook wel wat. Je kan dan niet veel doen maar heb je dan wel voldoende tijd om een mooi stuk Lapland te bekijken? Is dit wel aan te raden of beter een langere vakantie boeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.