Lapland ervaringen

Lapland ervaringen

Deel jouw ervaring met Lapland!
Misschien overweeg je wel om op zomer- of wintervakantie te gaan naar het mooie Lapland. Het is dan wel fijn om ervaringen te horen van andere mensen die naar Lapland geweest zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Lapland:
Bestemmingen / beschikbaarheid
Praktische informatie
Excursies / overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij Kras is informatie te vinden over Lapland en de reizen.

Voordat je in Lapland arriveert zit je een tijd lang in het vliegtuig, wanneer je Lapland nadert wordt het uitzicht uit het vliegtuigraampje ongekend mooi. In de winter een prachtig wit, en in de zomer een prachtig groen uitzicht. Het is ook bijzonder dat je tijdens de vliegreis de poolcirkel passeert, ook al is daar niets van te merken.

Lapland ervaringen:

Lapland ervaringenIn de winter: wanneer je in de winter arriveert in Lapland is het alsof je in een wonder wit sprookje terecht komt. Zo ver als je kan kijken is het alleen maar sneeuw. Er zijn voldoende winkels te vinden en ook zijn er op veel plaatsen sporen van sneeuwscooters te zien. Het is in de winter erg koud, het kan vaak wel tot 30 graden onder nul vriezen.

De rust is overweldigend en heerlijk. De meeste activiteiten in Lapland zijn heerlijk om te ondernemen. Langlaufen, een rendiersafari en ook heel bijzonder is de sledetocht met de Husky’s. Echt een aanrader. Verder kan je ook een sneeuwscooter-tocht ondernemen, een ijshotel bezoeken en lekker wandelen door de sneeuw.

  • In de zomer: ook in de zomer is Lapland een prachtige omgeving. Je kan heerlijk wandelen in de parken of in de bergen.
  • In de zomer is het erg leuk om de oude vissersdorpjes te bezoeken.
  • In de zomer is het ook zeker aan te raden om een boottocht te maken, naar bijvoorbeeld een fjord of naar andere bezienswaardigheden.
  • Het kan ook erg leuk zijn om op safari te gaan. Op zee zijn veel dieren te zien. Ook in de zomer is het dus heerlijk om op vakantie te zijn in Lapland.

Lapland reizen ervaringen delen?

Wat is jou ervaring met Lapland, wat kan je het beste wel doen, niet en welke tips geef je iemand die graag naar Lapland wilt gaan? Vul dan hieronder het formulier in als je jouw ervaring wilt delen met anderen.

Informatie over rondreizen en vakanties in Lapland:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.