Lapland actieve vakantie

Lapland actieve vakantie

Op zoek naar een actieve vakantie? Overweeg een reis naar Lapland en ontdek de bijzondere natuur tijdens sportieve activiteiten. Zowel in de wintermaanden als zomermaanden kunt u deze adembenemende reis door de natuur maken. Er zijn verschillende actieve activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de mooiste excursies en belevenissen in het prachtige Lapland. Hieronder leest u meer informatie over de actieve vakanties welke te boeken zijn voor Lapland, zo vindt u hier enkele mogelijkheden voor een actieve vakantie en kunt u het actuele reisaanbod voor Lapland vinden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Lapland:
Bestemmingen / beschikbaarheid
Praktische informatie
Excursies / overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij Kras is informatie te vinden over Lapland en de reizen.

Een actieve vakantie in Lapland?

  • Maak een ritje op een sneeuwscooter.

De sneeuwscooter is natuurlijk één van de belangrijkste vervoersmiddelen in Lapland. Tijdens een actieve vakantie kunt u een safari maken onder begeleiding van een gids. U kunt door de prachtige natuur heenrijden of op zoek gaan naar het Noorderlicht. Een sneeuwscooter safari is absoluut één van de leukste activiteiten in Lapland.

  • Maak een sneeuwwandeling op sneeuwschoenen.

Lapland actieve vakantieWandelt u graag door de natuur en lijkt een wandeling op sneeuwschoenen u helemaal te gek? Beleef het echte gevoel van Lapland door te wandelen door het maagdelijke witte landschap. Onder begeleiding van een gids krijgt u de mooiste plekjes te zien waar nog niemand geweest is. Dit kan echt alleen in Lapland!

Langlaufen over ongebaand terrein.

Midden in de wildernis verandert het landschap constant. U kunt samen met een gids gaan langlaufen over ongebaand terrein. Ervaar de rust en de loipen die u zelf maakt met uw eigen ski’s. Maak een toer door het prachtige landschap en verblijf eventueel s’nachts in de wildernis in speciale hutten langs de route.

  • Kano door de prachtige rivieren van Lapland.

Tijdens de zomermaanden schijnt de zon non-stop en kunt u heerlijk genieten van een actieve vakantie in Lapland. Huur een kano en vaar door de eindeloze bossen met rivieren. Verschillende unieke routes zijn mogelijk tijdens een actieve vakantie in Lapland.

Fietsen door de oerbossen van Lapland.

Ligt de fiets u meer dan de kano? Voor een actieve vakantie in Lapland is dit geen enkel probleem. Stap op de fiets en durf door de bossen heen te crossen terwijl u geniet van de prachtige natuur.

Een actieve vakantie maken door Lapland dat wordt ontzettend veel gedaan, zeker omdat er zoveel te zien is. Wanneer je zelf een leuke tip hebt dan kan je die hieronder invullen.

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een actieve vakantie in Lapland!

Meer informatie over Lapland vakanties:

Bijgewerkt op

Pages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.