Lapland actieve vakantie

Lapland actieve vakantie

Lees hier verder over de actieve vakanties in Lapland >>

Lapland actieve vakantie, boek nu een actieve vakantie in Lapland!
Op zoek naar een actieve vakantie? Overweeg een reis naar Lapland en ontdek de bijzondere natuur tijdens sportieve activiteiten. Zowel in de wintermaanden als zomermaanden kunt u deze adembenemende reis door de natuur maken. Er zijn verschillende actieve activiteiten waar u aan kunt deelnemen (Lapland actieve vakantie). Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de mooiste excursies en belevenissen in het prachtige Lapland. Hieronder leest u meer informatie over de actieve vakanties welke te boeken zijn voor Lapland, zo vindt u hier enkele mogelijkheden voor een actieve vakantie en kunt u het actuele reisaanbod voor Lapland vinden.

Actieve reis Lapland boeken?

Voor het boeken van een mooie rondreis door Lapland dient u eerst te beslissen wat u precies wilt gaan doen, er zijn namelijk tal van mogelijkheden om een mooie rondreis te maken. Wilt u een actieve vakantie boeken, dat kan! Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor het boeken van een actieve vakantie in Lapland.

Lapland actieve vakantie boeken:

Lapland actieve vakantie                                                  Lapland actieve vakantie         

           Lapland actieve vakantie                                     Lapland actieve vakantie       

Lapland actieve vakantie, info:

  • Maak een ritje op een sneeuwscooter.

Lapland actieve vakantieDe sneeuwscooter is natuurlijk één van de belangrijkste vervoersmiddelen in Lapland. Tijdens een actieve vakantie kunt u een safari maken onder begeleiding van een gids. U kunt door de prachtige natuur heenrijden of op zoek gaan naar het Noorderlicht (Lapland actieve vakantie). Een sneeuwscooter safari is absoluut één van de leukste activiteiten in Lapland.

  • Maak een sneeuwwandeling op sneeuwschoenen.

Wandelt u graag door de natuur en lijkt een wandeling op sneeuwschoenen u helemaal te gek? Beleef het echte gevoel van Lapland door te wandelen door het maagdelijke witte landschap. Onder begeleiding van een gids krijgt u de mooiste plekjes te zien waar nog niemand geweest is (Lapland actieve vakantie). Dit kan echt alleen in Lapland!

Bekijk hier de actieve vakanties in Lapland >>

  • Langlaufen over ongebaand terrein.

Lapland actieve vakantieMidden in de wildernis verandert het landschap constant (Lapland actieve vakantie). U kunt samen met een gids gaan langlaufen over ongebaand terrein. Ervaar de rust en de loipen die u zelf maakt met uw eigen ski’s. Maak een toer door het prachtige landschap en verblijf eventueel s’nachts in de wildernis in speciale hutten langs de route.

  • Kano door de prachtige rivieren van Lapland.

Tijdens de zomermaanden schijnt de zon non-stop en kunt u heerlijk genieten van een actieve vakantie in Lapland. Huur een kano en vaar door de eindeloze bossen met rivieren. Verschillende unieke routes zijn mogelijk tijdens een actieve vakantie in Lapland.

  • Fietsen door de oerbossen van Lapland.

Ligt de fiets u meer dan de kano? Voor een actieve vakantie in Lapland is dit geen enkel probleem. Stap op de fiets en durf door de bossen heen te crossen terwijl u geniet van de prachtige natuur.

Bekijk hier de actieve Lapland reizen >>

Een actieve vakantie maken door Lapland dat wordt ontzettend veel gedaan, zeker omdat er zoveel te zien is. Wanneer je zelf een leuke tip hebt dan kan je die hieronder invullen.

Als je van plan bent om een mooie actieve reis naar Lapland te boeken dan zijn er veel mogelijkheden, ook heb je een keuze uit verschillende reisbureaus waar je een mooie reis kunt gaan boeken, bijvoorbeeld bij VakantieXperts of bij Tui. Door op één van de blauwe links hierboven te klikken kom je bij de specialisten terecht en kan je een mooie actieve reis naar Lapland uitzoeken.

Bekijk hier de actieve vakanties in Lapland >>

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een actieve vakantie in Lapland!

Meer informatie over Lapland vakanties:

3 reacties

Anoniem · 24 oktober 2016 op 21:13

Wat wordt precies onder een actieve vakantie verstaan? Is dit bijvoorbeeld ook een verzorgde excursie en een tocht met sledehonden of juist zelf de natuur in gaan?

Anoniem · 20 april 2017 op 22:38

Wat lijkt het me gaaf om een mooie actieve vakantie in Lapland mee te maken, ik zou dus met een sneeuwscooter willen rondrijden door de bossen als dat kan. Wat zijn de prijzen voor dit soort excursies eigenlijk?

Moderator · 9 december 2018 op 18:06

Zou jij een actieve vakantie willen meemaken in Lapland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.