Kerstvakantie Lapland

Kerstvakantie Lapland?

Lapland is geen officieel land. De naam zegt het al, het zijn lappen. Lapland bestaat uit de noordelijke delen van Noorwegen, Zweden, Finland en een stukje Rusland. De bewoners werden vaak Lappen genoemd. Tegenwoordig gaan ze echter onder de naam ‘Saami’ of ‘Samen’. De activiteiten in de zomer en winter die je in Lapland kan ondernemen zijn ook zeer verschillend. In de zomer zijn rendieren en walvissen te bewonderen en kan je genieten van lange wandelingen door de verschillende landschapstypen (kerstvakantie Lapland tip). Ook is het in de zomer heerlijk om Lapland te verkennen met boottochten. Voor de actieve vakantieganger is het ook mogelijk om te kanoën, raften, duiken of vissen. In de winter kan je hondenslede- en sneeuwscootertochten maken. In de winter is het wel ijskoud in Lapland doordat het zo dichtbij de Poolcirkel ligt. Ook is in de winter het Noorderlicht te bewonderen (kerstvakantie Lapland tip).

Bekijk hier de kerstvakantie Lapland reizen >>

Voor een unieke vakantie is Lapland een geschikte bestemming, in zowel zomer en winter! Wat is nou romantischer en mooier dan vertoeven in een prachtig landschap, en omringd worden met rendieren en huskyhonden? Boek dan nu een fantastische reis naar Lapland in de kerstperiode (kerstvakantie Lapland tip)! Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten reizen en vakanties in Lapland in de kerstvakantie, bijvoorbeeld te genieten van een prachtige overnachting in een ijshotel, maar ook kunt u gaan rijden met sledehonden en natuurlijk op zoek gaan naar het welbekende Noorderlicht.

Kerstvakantie Lapland, info:

Voor meer informatie over een bijzondere reis naar Lapland in de kerstvakantie: https://rondreislapland.nl/reis-lapland-kerst/


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.